Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cel mai asteptat joc de aventura ar putea fi lansat la inceputul anului viitor

Playtech Playtech,
Cel mai asteptat joc de aventura ar putea fi lansat la inceputul anului viitor

Fanii jocurilor de aventura asteapta cu entuziasm lansarea The Witness, de la creatorul Braid, iar acum, respectivul titlu a primit o data de lansare. Considerat unul dintre cele mai de succesjocuri independentedin toate timpurile, Braid a fost un titlu foarte profitabil pentru creatorul sau. Din pacate, in loc sa se bucure de banii castigati, Jonathat [] Cel mai asteptat joc de aventura ar putea fi lansat la inceputul anului viitor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai asteptat crossover al momentului, Jaguar F-PACE a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Jaguar F-PACE a fost prezentat oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. F-PACE este un crossover performant, gandit si construit pentru a oferi agilitatea, manevrabilitatea si rafinamentul pentru care modelele gamei sunt renumite, precum si dinamismul si versatilitatea de care posesorii automobilelor Jaguar se bucura in fiecare zi.

Simona Halep: imi doresc sa joc cel mai bun tenis la Singapore

Simona Halep a declarat, miercuri, cu ocazia unui eveniment organizat la Complexul Sportiv Ion Tiriac din Bucuresti, ca doreste sa joace cel mai bun tenis al sau la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Chinezii au lansat cel mai modern satelit de observatie

Chinezii nu vor sa puna monopol doar asupra pietei de telefoane mobile, aparent. China a lansat luni cel mai sofisticat satelit de observatie al sau, Gaofen-9, care poate face fotografii cu o rezolutie de mai putin de un metru. Satelitul a fost lansat de la centrul Jiuquan din provincia Gansu, din nord-vestul tarii, la ora [] Chinezii au lansat cel mai modern satelit de observatie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO. Porsche a lansat cel mai performant vehicul electric din istorie. Rival de temut pentru Tesla

Porsche Mission E, vehicul prezentat in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, este conceptul care anunta viitorul electric al producatorului de masini sport. Modelul este cel mai performant vehicul electric, concept sau in serie, lansat vreodata.

Cel mai nou film despre Steve Jobs are mai multa actiune decat ai crede

In primul trailer pentru Steve Jobs, accentul s-a pus foarte mult pe partea de dialog, dar acum intelegem mult mai bine ritmul accelerat al actiunii. Noul film despre viata lui Steve Jobs, cu acelasi nume, urmeaza sa fie lansat in curand. Acesta este regizat de Danny Boyle, iar in rolul fostului CEO Apple il include [] Cel mai nou film despre Steve Jobs are mai multa actiune decat ai crede Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Toshiba Satellite Click 10 ar putea fi cel mai ieftin hibrid

Sistemele hibride sau convertibile au multe merite si avantaje. Pana laToshiba Satellite Click 10 insa, erau si foarte scumpe. Daca erati in cautarea unei tablete accesible cu Windows 10 pentru portabilitate, dar v-ati fi dorit si un dock cu tastatura pentru momentele in care vreti sa scrieti un pic mai mult, un gadget precum Toshiba [] Toshiba Satellite Click 10 ar putea fi cel mai ieftin hibrid Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai cunoscut model de ceas Casio, un instrument-cheie pentru teroristi

Ce au hipsterii si jihadistii in comun? in afara de afinitatea pentru barba stufoasa, ar mai fi ceva care s-ar putea sa te surprinda. Acum cativa ani, au aparut informatii care leaga modelul iconic F-91W de la Casio de teroristii cu bombe si tot tacamul. Armata americana chiar a trecut ceasul pe lista indiciilor de [] Cel mai cunoscut model de ceas Casio, un instrument-cheie pentru teroristi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Oltenii stau cel mai mult pe intuneric din cauza penelor de curent

Cei 1,4 milioane de consumatori de energie alimentati de cehii de la CEZ au stat cel mai mult pe intuneric anul trecut din cauza intreruperilor neplanificate in alimentarea cu electricitate, acesta fiind principalul.

Cel mai mare gest filantropic din istoria sportului canadian: Un hocheist a donat 7 milioane de euro pentru un spital din Montreal

Hocheistul canadian Pernell Karl Subban a donat 7 milioane de euro pentru un spital din Montreal, gestul filantropic fiind considerat a fi cel mai mare din istoria sportului canadian, potrivit postului TVA.

Neurologii au descoperit cel mai puternic cantec pentru a crea buna dispozitie

Neurologii au studiat cantecele din ultimii 50 de ani, pentru a le gasi pe care care aduc buna dispozitie in organismul uman. Astfel, neurologii au ajuns la concluzia ca impactul cel mai puternic il are.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )