Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep: imi doresc sa joc cel mai bun tenis la Singapore

Antena3 Antena3,
Simona Halep: imi doresc sa joc cel mai bun tenis la Singapore

Simona Halep a declarat, miercuri, cu ocazia unui eveniment organizat la Complexul Sportiv Ion Tiriac din Bucuresti, ca doreste sa joace cel mai bun tenis al sau la Turneul Campioanelor de la Singapore. continuă pe Antena3

Cel mai bun peste pentru saramura: caras gatit ca in Delta Dunarii

Cel mai bun peste pentru saramura. Iubitorii de peste gatit la gratar se pot bucura de aceasta reteta aromata de caras in saramura, asa cum se gateste pestele proaspat in Delta Dunarii.

Costi Ionita a primit titlul de cel mai bun producator al anului in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 (FOTO)

Costi Ionita a fost premiat, pe 12 septembrie, in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 cu titlul de cel mai bun producator, informeaza click. ro. Romanul a fost recompensat de juriul de specialitate cu titlul de.

Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10

Cei de la Apple s-au laudat ca au reinventat tabletele odata cu modelul iPad Pro, prezentat in urma cu o saptamana, dar se pare ca cei care vor o tableta mare cuun sistem de operare complet si nu unul de telefon, redimensionat) vor avea de unde alege. Stim ca Samsung urmeaza sa lanseze un gadget [] Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Playfilm Maze Runner: The Scorch Trials e cel mai bun film cu zombi al anului

Maze Runner: The Scorch Trials Labirintul: incercarile focului) ruleaza in cinematografele din Romania. Noi am fost la avanpremiera, la Grand Cinema and More, si aceasta este recenzia noastra pentru el. Anul trecut am vazut un nou val de productii cinematografice bazate pe romane de succes. E o reteta care a functionat in trecut, iar Hunger [] Playfilm Maze Runner: The Scorch Trials e cel mai bun film cu zombi al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bun mirrorless pentru video e si mai bun: Sony A7s II, lansat oficial

Sony are prima gama de camere foto mirrorless full frame, iar dintre acestea A7s s-a remarcat cel mai bine pentru videografi. Acum, noul model promite imbunatatiri semnificative.

Apa buna de slabit, facuta in casa. E cel mai bun detoxifiant pentru organism

Stim ca este important sa bem cel putin doi litri de apa pe zi! Specialistii ne atrag insa atentia sa avem mare grija ce fel de apa consumam si ne-o recomanda pe cea alcalina. Suna. pretios si.

Acest TV 8K e cel mai bun lucru pentru sufragerie, dar si exagerat de scump

Poate ca inca te gandesti la un televizor 4K, dar Sharp deja are unul de cateva ori mai bun. Din nefericire, si pretul este mai mare decat ti-ai permite.

Cel mai bun film despre agresiunea sovietica asupra Poloniei - Katy324; - va fi difuzat la Moldova 1

Declansarea agresiunii sovietice asupra Poloniei in septembrie 1939 va fi comemorata la Chisinau, prin difuzarea filmuluiKaty324; in regia luiAndrzej Wajdala postul public de televiziune.

FOTOGALERIE Simona Halep: Fac tratament la coapsa, sper sa imi revin curand. Despre colaborarea cu Darren Cahill va voi spune mai multe dupa Turneul Campioanelor

Simona Halep a participat, miercuri, la inaugurarea a doua terenuri din complexul sportiv Ion Tiriac, prilej cu care a jucat tenis cu peste 50 de copii. Semifinalista la US Open, Simona a vorbit despre problemele fizice, despre colaborarea cu Darren Cahill, dar si despre ce isi propune la Turneul Campioanelor.

Simona Halep va reveni in circuitul mondial din 27 septembrie, cand va incepe turneul din China

Simona Halep a anuntat, dupa turneul de la US Open, ca asteapta cu nerabdare urmatorul turneul la care va participa, cel de la Wuhan, din China. Mai mult de atat, Halep a mai precizat ca a ajuns in momentul in.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )