Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cel mai asteptat moment: tara din UE care iti permite sa tii buletinul pe telefon

Playtech Playtech,
Cel mai asteptat moment: tara din UE care iti permite sa tii buletinul pe telefon

Telefonul a devenit cel mai important computer din vietile multora. Iar de acum inainte va stoca si mai multe date personale, cum ar fi buletinul. Germania e prima tara din Uniunea Europeana. continuă pe Playtech

Efectele Brexit: Amsterdam a depasit Londra, devenind cel mai mare centru financiar din Europa

Amsterdam a luat fata Londrei pentru a deveni cel mai mare centru financiar al Europei in luna ianuarie dupa ce Brexitul a fortat investitorii din Uniunea Europeana sa foloseasca platformele de tranzactionare din interiorul blocului comunitar, relateaza Reuters.

Cel mai util proiect DIY: barbatul care si-a construit un robot ca sa-l ajute la treburile casnice

Dupa ce inginerul Matt McKeown, in varsta de 39 de ani, a fost diagnosticat cu boala neurodegenerativa scleroza laterala amiotrofica, a cumparat si a construit rapid cat mai multe.

Cel mai spectaculos domeniu schiabil din Romania si lectiile invatate din mers FOTO VIDEO

Cel mai spectaculos domeniu schiabil din Romania, Transalpina - Voineasa, atrage din ce in ce mai multi turisti, dar si atentia promotorilor de travel,dupa un sezon inceput cu intarziere si lectii invatate din mers.

Cel mai mare cartier de locuinte din Blaj intra in modernizare. Investitie de 6 milioane de lei

Cel mai mare cartier de locuinte din municipiul Blaj va intra de luni, 15 februarie, in reabilitare si modernizare.

Ungaria a devenit prima tara din UE care foloseste vaccinul rusesc Sputnik V impotriva COVID-19

Ungaria a inceput sa imunizeze populatia cu vaccinul anti-COVID Sputnik V produs in Rusia. Astfel, Ungaria a devenit vineri prima tara din UE care a inceput sa foloseasca vaccinul rusesc. Astazi incepem.

Ce a facut Maria Dragomiroiu pentru sotul sau. E un caz aproape unic, nu a mai asteptat

Maria Dragomiroiu si sotul ei traiesc o frumoasa poveste de dragoste de peste 30 de ani. Dar, inainte de asta, artista l-a testat timp de mai multi ani. Ce a facut interpreta de muzica populara pentru partenerul ei? Ce a facut Maria Dragomiroiu Maria Dragomiroiu are o casnicie de 30 de ani cu sotul ei.

Horoscopul dragostei Cristina Demetrescu. Zodiile care se indragostesc in cel mai scurt timp

Pentru ca e luna iubirii, astrologul Cristina Demetrescu a venit la Teo Show, de la Kanal D, unde a prezentat horoscopul dragostei. Sunt zodii care se indragostesc in cel mai scurt timp. Horoscopul Dragostei Cristina Demetrescu Berbec Iubirea se poate transforma dintr-o prietenie. Important este sa ramana in contact, de acolo vine iubirea. Taur Taurii .

Ce trebuie sa faci in fiecare dimineata pentru a slabi. Trucul numarul 2 e cel mai simplu

Care sunt obiceiurile de dimineata care te ajuta sa slabesti? Iata cateva trucuri pentru cei care simt nevoia sa dea cateva kilograme jos si sa-si schimbe stilul de viata! Trucurile sunt foarte simple. Cum sa slabesti usor? Trucuri pentru dimineata Multi oameni si-au propus ca in timpul pe care il consuma exclusiv acasa din cauza .

LONDON STOCK EXCHANGE, DEPASITA Euronext Amsterdam a devenit cel mai important centru european de tranzactionare a actiunilor

Valoarea medie a tranzactiilor zilnice la Euronext Amsterdam a fost de 9,2 miliarde de euro in luna ianuarie 2021, fata de 8,6 miliarde de euro la London Stock Exchange, potrivit datelor Cboe Europe * Rezultatele financiare ale pietei olandeze au crescut puternic anul trecut Euronext Amsterdam, Bursa de valori din Amsterdam, a devansat piata de profil din Londra - London Stock Exchange LSE) - in luna ianuarie 2021, devenind cel mai important centru european de tranzactionare a actiunilor, in conditiile in care Brexitul a fortat investitorii din Uniunea Europeana sa foloseasca platforme din interiorul blocului comunitar.

Cum scapi de burta, in cel mai scurt timp. Dr. Mihaela Bilic a dezvaluit trucurile simple

Mihaela Bilic vine cu sfaturi de folos pentru cei care se chinuie sa scapa de burtica. Ce trebuie sa faci pentru a te bucura din nou de un abdomen frumos, mai ales ca in curand vine sezonul cald? Cum sa scapi rapid de burta? Sfaturi de la Dr. Mihaela Bilic Perioada pandemiei ne-a afectat pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )