Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare cartier de locuinte din Blaj intra in modernizare. Investitie de 6 milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare cartier de locuinte din Blaj intra in modernizare. Investitie de 6 milioane de lei

Cel mai mare cartier de locuinte din municipiul Blaj va intra de luni, 15 februarie, in reabilitare si modernizare. continuă pe Adevărul

Efectele Brexit: Amsterdam a depasit Londra, devenind cel mai mare centru financiar din Europa

Amsterdam a luat fata Londrei pentru a deveni cel mai mare centru financiar al Europei in luna ianuarie dupa ce Brexitul a fortat investitorii din Uniunea Europeana sa foloseasca platformele de tranzactionare din interiorul blocului comunitar, relateaza Reuters.

Concedieri la cel mai mare producator de otel din lume, cu trei unitati in Romania

Cel mai mare producator de otel din lume, intentioneaza sa renunte la 20% din personalul de birou in cadrul planului de reducere a costurilor cu un miliard de dolari, dupa ce joi a raportat un profit trimestrial peste estimari, transmite Reuters.

Cel mai mare combinat siderurgic din Romania are un nou director general interimar

Grupul Liberty Steel, parte a GFG Alliance, detinut de Sanjeev Gupta, a anuntat astazi numirea lui Prasanta Mishra, un specialist cu experienta in domeniu, ca director general interimar al combinatului siderurgic Liberty Galati.

VIDEO Marea teapa de pe OLX: cum risti sa fii furat pe cel mai mare site de anunturi

Specialistii in securitate cibernetica avertizeaza in legatura cu noi tentative de frauda prin intermediul OLX. intr-o lume puternic digitalizata si metodele hackerilor au devenit mai.

Cel mai spectaculos domeniu schiabil din Romania si lectiile invatate din mers FOTO VIDEO

Cel mai spectaculos domeniu schiabil din Romania, Transalpina - Voineasa, atrage din ce in ce mai multi turisti, dar si atentia promotorilor de travel,dupa un sezon inceput cu intarziere si lectii invatate din mers.

Unde va fi amenajat cel mai mare parc din Romania. Padurea Verde, plamanul incarcat de istorie

Padurea Verde este astazi o mica parte ramasa dintr-un imens codru secular care intindea din nordul Timisoarei pana spre Arad. in urma unor sapaturi arheologice, s-a gasit chiar si un mormant sarmatic, ceea ce dovedeste ca a fost locuit din antichitate.

Buget 2021: 14 miliarde de lei ajung la Transporturi. Drula: E cel mai mare buget alocat in ultimii 10 ani

Proiectul de buget pe 2021, abia aus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Finantelor aloca, in total, 14,1 miliarde de lei Ministerului Transporturilor, o crestere de aproape 10% fata de executia din 2020, dupa cum a anuntat ministrul de resort, Catalin Drula.

Cati bani castiga Jador la Survivor Romania. Suma este si mai mare decat s-a crezut initial

Este oare Joador cel mai bine platit concurent de la emisiunea Survivor Romania 2021? Potrivit Ciao. ro, artistul ar castiga o suma uriasa la emisiunea care se desfasoara in Republica Dominicana. Cati bani castiga Jador la Survivor Romania insa Jador este si unul dintre cei mai apreciati artisti la ora actuala. in emisiunea Survivor Romania 2021, .

Sondaj UNSAR-IRES: 71% dintre soferi ar fi deranjati daca valoarea reparatiei prin RCA ar fi mult mai mare decat reparatia in regie proprie

71% dintre soferii intervievati ar fi deranjati daca, in cazul unui accident de circulatie, valoarea reparatiei despagubita de polita de asigurare RCA a vinovatului ar fi cu mult mai mare decat costul aceleiasi reparatii efectuate fara asigurare, arata un sondaj IRES realizat in randul a peste 1000 de soferi, la solicitarea UNSAR Uniunea asiguratorilor si reasiguratorilor din Romania). Impactul costului mai ridicat al reparatiilor despagubite din polita RCA fata de cel al unei reparatii fara RCA asupra evolutiei primelor de asigurare este un motiv de ingrijorare pentru 85% dintre soferi, mai arata sondajul.

Tensiunile pe buget continua. Sorin Cimpeanu: Am o asteptare clara - bugetul Educatiei sa fie mai mare. Altfel, va fi alt ministru

Ministrul Sorin Cimpeanu spune ca are o asteptare clara ca bugetul Educatiei pe acest an sa fie mai mare raportat la executia bugetara din 2020, adaugand ca, in caz contrar, va fi un alt ministru, care stie sa rezolve problemele fara resurse financiare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )