Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai batran om din lume a murit! in urma cu doar o saptamana sufla in tort!

Antena3 Antena3,
Cel mai batran om din lume a murit! in urma cu doar o saptamana sufla in tort!

Gustav Gerneth, considerat cel mai batran om din lume, s-a stins din viata. Barbatul a fost declarat cel mai batran om din lume, dupa ce japonezul Masazo Nonaka a murit in ianuarie. Masazo era cu trei luni. continuă pe Antena3

Care este puterea de cumparare a romanilor, in comparatie cu media europeana: Bucurestiul e cel mai bogat din tara

Puterea de cumparare medie pe cap de locuitor este, in Romania, de 5. 881 de euro, in timp ce suma medie pe care un european o are la dispozitie pentru cheltuieli si economii este de aproape trei ori mai mare, respectiv 14. 739 de euro, reiese din datele.

Care este candidatul la prezidentiale cu care esti cel mai compatibil? Votul meu, un proiect online care iti compara opiniile cu cele ale candidatilor

Centrul pentru Studiul Democratiei Universitatea Babes-Bolyai) si consortiul european Preference Matcher lanseaza proiectul Votul Meu prin care alegatorii pot afla online cu care dintre candidatii la prezidentiale este cel mai compatibil din punct de vedere al opiniilor pe diferite teme economice si politice.

Cel mai bogat om din Polonia va colabora cu GE Hitachi pentru dezvoltarea de mini-reactoare nucleare

Synthos, un grup din domeniul chimiei controlat de Michal Solowow, cel mai bogat om din Polonia, a semnat un acord de colaborare cu GE Hitachi Nuclear Energy pentru dezvoltarea tehnologiei in domeniul reactoarelor modulare mici SMR), a anuntat compania japoneza Hitachi, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume, intre New York si Sydney, care a durat 19 ore si 16 minute, realteaza Euronews.

Bucurestiul, cel mai congestionat oras din Europa. Cu ce se merge cel mai repede prin Capitala: Au fost comparate un scuter, o bicicleta, o un autoturism si transportul public

Bucuresti este cel mai congestionat oras din Europa si al cincilea cel mai aglomerat oras din lume, in ceea ce priveste conditiile de trafic, potrivit indexului realizat de catre.

Cel mai lung zbor fara oprire din lume, testat cu succes: Aeronava unei companii australiene a decolat de la New York, cu destinatia Sydney (VIDEO)

O companie aeriana australiana a incheiat cu succes testul celui mai lung potential zbor comercial fara oprire din lume. Aeronava a pornit de la New York, cu destinatia Sydney, si a zburat fara oprire aproape.

Un avion al companiei Qantas a realizat cel mai lung zbor fara escala din lume, dupa ce anul trecut a deschis ruta Perth - Londra

Compania australiana Qantas a realizat cel mai lung zbor fara escala din lume cu un avion comercial, care a strabatut distanta New York - Sydney in peste 19 ore, avand la bord 50 de pasageri si membri ai echipajului, informeaza DPA si AFP.

Cel mai bogat pensionar din Romania primeste pe luna 35 de salarii minime. Cine este si unde a lucrat toata viata

Pensiile speciale au fost subiect de disputa intre parlamentari de mai multe ori in ultimii ani. Unii sunt de parere ca acestea ar trebuie eliminate sau impozitate, in timp ce altii nu sunt de acord cu taierile. in timp ce alesii se cearta pe marginea acestui subiect, cel mai bogat pensionar din Romania traieste fara .

Clinica pentru mari arsi de la Iasi, inaugurata saptamana trecuta, ar putea fi functionala cel mai devreme la finalul lunii noiembrie, dupa ce se vor face angajari

Clinica Marelui Ars de la Iasi, inaugurata acum o saptamana in prezenta ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, ar putea fi functionala cel mai devreme la finalul lunii noiembrie, dupa ce se vor face angajari, scrie Ziarul de Iasi. Jurnalistii ieseni scriu ca, in ciuda asigurarilor date de conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi, Sectia de Chirurgie Plastica, microchirurgie reconstructiva si arsi nu este 100% functionala.

Scarile rulante din Pasajul de la Universitate nu functioneaza de peste 10 zile Primaria Capitalei: Vor fi puse in functiune treptat, cel mai tarziu saptamana viitoare

Scarile rulante din Pasajul de la Universitate nu functioneaza de peste 10 zile, situatia provocand disconfort persoanelor cu mobilitate redusa. Pasajul si scarile rulante sunt in administrarea Primariei Capitalei, iar institutia a transmis intr-un raspuns adresat la solicitarea HotNews. ro ca acestea se afla in revizie, la recomandarea ISCIR si vor fi puse in functiune treptat, cel mai tarziu saptamana viitoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )