Libnet.ro
UNICEF

11:30

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume

Compania aeriana Qantas a testat cel mai lung zbor fara oprire din lume, intre New York si Sydney, care a durat 19 ore si 16 minute, realteaza Euronews. continuă pe Ziarul Bursa

Un avion al companiei Qantas a realizat cel mai lung zbor fara escala din lume, dupa ce anul trecut a deschis ruta Perth - Londra

Compania australiana Qantas a realizat cel mai lung zbor fara escala din lume cu un avion comercial, care a strabatut distanta New York - Sydney in peste 19 ore, avand la bord 50 de pasageri si membri ai echipajului, informeaza DPA si AFP.

Cel mai lung zbor de persoane a testat limitele corpului uman

Desi exista zboruri foarte lungi intre doua puncte de pe mapamond, de cele mai multe ori, acestea vin la pachet cu escale, pentru bine pasagerilor. Exista insa si exceptii. Compania aeriana.

Cel mai lung zbor fara oprire din lume, testat cu succes: Aeronava unei companii australiene a decolat de la New York, cu destinatia Sydney (VIDEO)

O companie aeriana australiana a incheiat cu succes testul celui mai lung potential zbor comercial fara oprire din lume. Aeronava a pornit de la New York, cu destinatia Sydney, si a zburat fara oprire aproape.

VIDEO Moment istoric: Operatorul aerian Qantas a testat cea mai lunga cursa comerciala fara escala. Zborul a durat 19 ore si 16 minute

Compania australiana de zbor Qantas a incheiat duminica dimineata testul celui mai lung potential zbor comercial fara oprire din lume, pornind din New York, cu destinatia Sydney si avand o durata de 20 de ore, relateaza Reuters, preluata de Mediafax.

BURSA ROMANA DE MARFURI: Piata SPOT a gazelor naturale a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania, operata de Bursa Romana de Marfuri BRM), a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni, respectiv 67 leiMWh, a anuntat, luni, institutia, printr-iun comunicat.

Pretul gazelor naturale din Romania, la cel mai redus pret al ultimelor sase luni

Piata SPOT a gazelor naturale din Romania operata de BRM a inregistrat cel mai redus pret al ultimelor 6 luni, respectiv 67 leiMWh. Astfel, pretul pe piata spot al gazelor naturale a scazut sub pretul reglementat de 68 de lei, cunoscand o evolutie descrescatoare in ultima perioada, se arata intr-un comunicat de presa trimis Redactiei noastre.

Stiai? Cine l-a prins pe Ion Ramaru, cel mai celebru criminal din Romania

Ion Ramaru a terorizat Bucurestiul in perioada anilor 1970-1971, pe vremea in care era student, comitand patru omoruri, mai multe violuri si cateva tentative de omor. Acesta a ramas in istorie ca fiind cel mai.

IN TRIMESTRUL AL TREILEA Cresterea economiei Chinei, la cel mai scazut nivel de dupa 1992

China, a doua economie mondiala, a inregistrat, in trimestrul al treilea din 2019, cel mai redus ritm de crestere din ultimele aproape trei decenii, pe fondul intensificarii razboiului comercial cu SUA, care a afectat si cererea interna, arata datele oficiale publicate vineri, transmit CNN, Reuters si BBC, potrivit Agerpres.

Joker este cel mai controversat film din 2019, iar motivele sunt multe si scuzele la fel

Joker se bucura deja de cateva saptamani in fruntea box office-ului american, dar controversele se tin lant in legatura cu cel mai recent film din universul fantastic DC. La momentul.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 OCTOMBRIE Cu perspectiva delistarii in prim plan, actiunile ART urca cu 8,27%

Cu un pas in afara pietei noastre de capital, dupa ce Grupul TMK controlat de miliardarul rus Dmitry Pumpyansky a depasit pragul de detinere de 95%, ceea ce ii permite delistarea producatorului de tevi din Slatina de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), actiunile TMK - Artrom ART), ce au marcat un avans de 8,27%, in raport cu moneda euro, in intervalul 10 - 17 octombrie, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie de la BVB, in perioada avuta in vedere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )