Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Adevărul Adevărul,
Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Recordurile stabilite de celebra Guinness Book sunt de-a dreptul uluitoare. Printre paginile virtuale ale excentricei publicatii se regasesc si informatii despre cel mai lung si cel mai batran penis din lume, precum si cea mai veche sperma folosita pentru fertilizarea in vitro. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai luxoase nave din lume vine in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, cu 42 de vele si o lungime de 135 de metri, va sosi anul acesta in Portul Constanta.

Pretul cuprului, estimat sa ajunga la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Cotatia futures medie a cuprului este asteptata sa coboare, anul acesta, pana la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza cresterii slabe a cererii din China, cel mai mare consumator mondial de profil, respectiv a unei supraproductii, conform unui sondaj Reuters.

Rata somajului, aproape de cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Rata somajului in Spania a scazut anul trecut aproape de cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, o veste buna pentru Mariano Rajoy, seful Guvernului spaniol in exercitiu, informeaza AP si Bloomberg.

O companie americana a lansat cea mai tare cafea din lume: contine de 200 de ori mai multa cofeina decat orice alt brand

Death Wish Company a lansat pe piata cafeaua cu cel mai mare continut de cofeina din lume. Sortimentul, ce poarta numele Death Wish, este fabricat in New York si are de 200 de ori mai multa cofeina decat.

Femeia cu cel mai lung par din lume. Nu s-a mai tuns de peste patru decenii

Chinezoiaca Xie Qiuping este, din 2004, posesoarea unui record de invidiat: este femeia cu cel mai lung par din lume. Xie Qiuping nu si-a mai tuns parul din 1973, de la varsta de 13 ani, transmite Agerpres. Potrivit.

Statia de metrou Piata Victoriei nu se inchide, dar inca poti admira cele mai frumoase statii din lume

ANPC a cerut oprirea traficului la metrou dupa ce o persoana si-a prins piciorul intre peron si tren. UPDATE:Metrorex a emis o informare oficiala potrivit careia statia Victoriei nu va fi inchisa. Precizam ca in cadrul discutiilor nu au fost identificate masuri pe care ar urma sa le ia Metrorex si in nici un caz [].

[P] Sectorul 3, cel mai verde din Bucuresti

Spatiile verzi au fost, inca de la inceputul mandatului, o prioritate pentru actuala conducere a Primariei Sectorului 3. In ultimii trei ani, suprafata verde a sectorului a crescut la valoarea de peste 23 mp pe cap de locuitor. Actiunile Primariei Sectorului 3 au determinat prestigioasa revista Forbes sa declare Sectorul 3 cel mai verde sector din Bucuresti.

Cel mai bun fotbalist din Romania pleaca sa joace in liga a doua chineza

Fotbalistii romani nu au cautare pe pietele occidentale, iar acest lucru spune totul despre nivelul competitiei din tara.

Toyota este cel mai mare producator auto din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Toyota a vandut anul trecut 10,15 milioane de vehicule, in scadere cu 0,8% fata de 2014, insa compania nipona si-a pastrat pentru al patrulea an consecutiv titlul de cel mai mare producator auto din lume, dupa ce grupul german Volkswagen a raportat scaderea livrarilor la nivel global cu 2%, la 9,93 milioane de unitati, transmite DPA.

Cand are premiera Fiul lui Saul, favorit la Oscarul pentru cel mai bun film strain

Lungmetrajul Fiul lui Saul/ Son of Saul, candidatul favorit pentru cel mai bun film strain la premiile Oscar 2016, in care joaca actorul Levente Molnar, va avea premiera in cinematografele din Romania, pe 11 martie, anunta Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )