Libnet.ro
UNICEF

19:15

Una dintre cele mai luxoase nave din lume vine in Portul Constanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Una dintre cele mai luxoase nave din lume vine in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, cu 42 de vele si o lungime de 135 de metri, va sosi anul acesta in Portul Constanta. continuă pe Wall-Street Ro

Apple Watch distruge una dintre cele mai importante piete ale Elvetiei

Apple Watch se pare ca a avut un efect negativ asupra pietei de ceasuri din Elvetia. Apple Watch nu a avut acelasi impact pe care l-au avut in trecut alte dispozitive ale companiei din Cupertino, precumiPhone sau iPad, insa popularitatea acestuia a fost suficient de mare pentru a-l ajuta sa castige aproximativ 50% din piata [].

Statia de metrou Piata Victoriei nu se inchide, dar inca poti admira cele mai frumoase statii din lume

ANPC a cerut oprirea traficului la metrou dupa ce o persoana si-a prins piciorul intre peron si tren. UPDATE:Metrorex a emis o informare oficiala potrivit careia statia Victoriei nu va fi inchisa. Precizam ca in cadrul discutiilor nu au fost identificate masuri pe care ar urma sa le ia Metrorex si in nici un caz [].

Transfagarasanul, recomandat in presa straina ca una dintre cele mai frumoase destinatii europene de vizitat la volan

Trasfagarasanul se numara printre cele mai frumoase zece destinatii de vacanta din Europa, care pot fi vizitate de turisti la volanul propriei masini, potrivit echipei The Telegraph Travel.

O companie americana a lansat cea mai tare cafea din lume: contine de 200 de ori mai multa cofeina decat orice alt brand

Death Wish Company a lansat pe piata cafeaua cu cel mai mare continut de cofeina din lume. Sortimentul, ce poarta numele Death Wish, este fabricat in New York si are de 200 de ori mai multa cofeina decat.

Republica Moldova, printre cele mai corupte tari din lume

Republica Moldova ocupa locul 33 din 168 de tari in clasamentul privind indicele coruptiei elaborat anual de organizatia Transparency International. Astfel, tara noastra este mai corupta decat state precum Bosnia si Hertegovina, Macedonia sau Albania.

Saracie? Nu la noi! 9 romani au comandat deja cel mai scump SUV din lume

Pana in acest moment, noua clienti din Romania au comandat deja noul Bentley Bentayga, cel mai scump dintre exemplare ajungand la pretul de 310. 000 de euro, cuTVA inclus. in 2016, exclusivistul SUV va fi.

Cele mai frumoase locuri din Cuba: calatorie in tara care traieste pe ritmuri de rumba

Cele mai frumoase locuri din Cuba. Apetitul romanilor pentru destinatii turistice indepartate a crescut constant in ultimii ani, iar Cuba se numara printre tarile unde peisajele de o frumusete extraordinara, ospitalitea localnicilor, istoria si cultura formeaza un ansamblu irezistibil pentru orice pasionat de calatorii. Dintre zecile de obiective care merita sa fie vizitate, iata o selectie cu cele mai frumoase locuri din Cuba.

Dupa preluarea LaDorna, francezii de la Lactalis preiau cea mai mare fabrica de lapte cu capital romanesc- Albalact

Lactalis, una dintre cele mai mari companii de lactate din lume, infiintata in anul 1933 si detinuta de familia Besnier in topul celor mai bogati francezi) va prelua Albalact, cea mai mare companie de produse lactate cu capital romanesc. In 2008, Lactalis preluase compania LaDorna pentru o circa 80-90 milioane de euro. In 27 ianuarie 2016, conducerea Albalact a fost informata de un grup de actionari care detin 70% din capitalul social ca Lactalis a incheiat un contract prin care va face o oferta publica de preluare voluntara a intregului pachet de actiuni, primind angajamente ferme din partea actionarilor de a subscrie toate actiunile pe care le detin, se arata intr-un comunicat trasmis Bursei de Valori.

Vrem sa aderam la spatiul Schengen, una dintre principalele realizari ale UE

Bulgaria doreste sa adere la spatiul Schengen, care este una dintre cele mai mari realizari ale Uniunii Europene, a afirmat presedintele bulgar Rosen Plevneliev, intr-un interviu acordat joi publicatiei italiene Corriere della Sera.

Timp primavaratic in februarie. Vor fi cele mai inalte temperaturi din ultimii 15 ani

Vremea se incalzeste treptat, iar in cateva zile temperaturile vor ajunge pana la +15 grade Celsius, in regiunile din sud, fiind cele mai inalte valori inregistrate in ultimii 15 ani.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )