Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai batrn paianjen din lume a murit ntepat de o viespe

Hotnews Hotnews,
 Cel mai batrn paianjen din lume a murit ntepat de o viespe

Cel mai batran paianjen cunoscut de cercetatori a murit la varsta de 43 de ani dupa ce a fost monitorizat din 1974 si pana acum pentru un studiu din Australia, scrie Guardian. continuă pe Hotnews

Cel mai batran paianjen a murit la 43 de ani din cauza unei viespi

Cel mai batran paianjen din lume a murit la varsta de 43 de ani, in Australia, dar nu de batranete, ci dupa ce a fost intepat de o viespe, au anuntat cercetatorii citati de CBS News.

Subiectele zilei:Cum a ajuns Amazon cel mai valoros brand din lume; A nceput vacanta de 1 mai a romnilor refugiati politic! Mazare si-a invitat prietenii n Madagascar; Romnia rateaza din nou...

Romeo si Julieta de la Ighisul Nou: povestea care se ascunde in spatele cazului barbatului care a batut cu biciul doua fete intr-o scoala. Toata Romania a putut urmari. De ce s-au iscat disputele dintre SUA si Germania. Cancelara federala Angela Merkel se intalneste cu presedintele american Donald Trump la Washington. Germania si SUA raman.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Zahar

Alinuta, la scoala: Invatatoarea: - Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta? Alinuta: - Pai, in Zahara! Invatatoarea: - Bine, Alinuta! Dar acolo e praf. Alinuta: - Da ce, am zis ca-i.

Probabil cel mai mare sacrificiu n masa cu victime copii: Ramasitele a peste 140 de copii au fost gasite n Peru

Arheologii au descoperit, in apropiere de Trujillo, Peru, ramasitele a peste 140 de copii, ceea ce ar putea constitui cel mai mare sacrificiu in masa de copii din istorie, relateazaBBC.

VIDEO Cel mai frumos meci din Liga I s-a jucat in Banie: sase goluri in partida dintre CSU Craiova si Viitorul

Etapa a saptea din play-offul Ligii I a adus si cel mai spectaculos joc al sezonului, intre doua echipe superofensive, Craiova si Viitorul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Facturile

- Bula, ce a fost cel mai frumos lucru din copilaria ta? - Cel mai frumos lucru din copilarie a fost ca nu eu aveam de platit facturile! .

Cel mai mare festival de reconstituiri istorice din Romania in cea mai mare cetate din tara

Peste 300 de reenactori din tara si strainatate isi vor da intalnire in Cetatea Alba Carolina la Festivalul roman Apulum. Participantii au ocazia sa traiasca realitatile unei lumi demult apuse,din vremea lui Traian si Decebal.

Parintele Arsenie Papacioc, despre cel mai mare PACAT pe care il fac oamenii cand merg la mare

Mai sunt doar cateva zile panacand romanii vor sarbatori de 1 mai. Dar cum a fost declarat weekend prelungit, multi merg la mare chiar inainte de 1 mai muncitoresc, pentru a se bucura cat mai.

Faze tari: Sentinta n cel mai bizar proces: cine are drepturile pe selfie-ul facut de maimuta Naruto; Criminalul n serie prins cu ajutorul site-urilor de genealogie; 10.000 de testoase, gasite ntr-o vila. Ce voia proprietarul sa faca cu ele

Oamenii vanau lenesi gigantici in urma cu 11. 000 de ani. in urma cu 11. 000 de ani,. Orasul romanesc despre care strainii spun ca e rupt din basme. Este vorba de.

Basescu: Am adus in balacareala interna statul Israel. Asta ne face cel mai mult rau. Va dati seama cum se uita toata lumea la noi? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu i-a criticat in termeni duri peliderii politici implicati in scandalul mutarii amabasadei din Israel. in opinia sa, cea mai mare problema, si motivul pentru care ne facem.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )