Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cel mai bine platit lider religios din Romania. Ce indemnizatie va primi Patriarhul Daniel

Antena3 Antena3,
Cel mai bine platit lider religios din Romania. Ce indemnizatie va primi Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel va fi cel mai bine platit lider religios din Romania. Conform noii salarizari propuse de Guven, capul Bisericii Ortodoxe Romane urmeaza sa primeasca de la buget o indemnizatie lunara. continuă pe Antena3

Proiect de ordonanta de urgenta privind legea salarizarii: Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei. Premierul si Patriarhul vor primi indemnizatii egale

Presedintele va fi cel mai bine platit bugetar al Romaniei, conform unui proiect de ordonanta privind legea salarizarii. 15 mii de lei va fi cel mai mare salariu din tara noastra, castigat de seful.

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist din lume - Castiguri de 74 de milioane de euro pe sezon

Lionel Messi se afla pe primul loc in clasamentul celor mai bine platiti jucatori de fotbal din lume, fotbalistul celor de la FC Barcelona incasand 74 de milioane de euro pe sezon, conform France Football.

SONDAJ. Cota de popularitate a lui David Cameron, la cel mai scazut nivel, dupa DEZVALUIRILE din Panama Papers

Dupa dezvaluirile de duminica din Panama Papers, cota de popularitate a premierului britanic David Cameron a cazut drastic. Potrivit AFP, admiratia pentru premierul britaniz se afla la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani, dupa dezvaluirile privind fondul offshore condus de tatal sau, in Bahamas, potrivit unui sondaj YouGov .

Bursa pentru cel mai bun violonist

Cel mai bine clasat concurent roman la Concursul International George Enescu 2016, Sectiunea Vioara, va primi o bursa de studiu de un an la celebra Barenboim Academy din Berlin, fondata de renumitul dirijor si pianist Daniel Barenboim. Bursa este acordata de trei dintre cele mai bine cotate violoniste de origine romana in plan international, Mihaela Martin, Silvia Marcovici si Mariana Sirbu, si poarta numele unui important profesor si violonist roman, Stefan Gheorghiu.

Vireaza catre Est cel mai cunoscut brand romanesc? Ambasadorul Rusiei in Romania, vizita surprinzatoare la uzina Dacia din Mioveni (FOTO)

Este cel mai cunoscut brand romanesc, prezenta sa peste hotare fiind un plus enorm in ultimii ani pentru economia autohtona. in ciuda aparentelor, lucrurile au fost mereu agitate in.

VIDEO Pretentiile tinerilor la angajare au crescut rata somajului. Caut job bine platit, fara stres, ca de aia fac facultate

Somajul urias al Romaniei, de peste 25 la suta in randul tinerilor, ii face pe cei care recruteaza angajati fara experienta sa studieze mai bine piata.

Piata auto din Romania a crescut in primul trimestru din 2016 si fara Rabla. Ce marci au preferat romanii

Inmatricularile de automobile noi din Romania au crescut cu 21% in primul trimestru din acest an, reiese din datele Directiei Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). Totodata, inmatricularile de automobile rulate aduse din alte tari au urcat cu 18,5%. Dacia a ramas lider de piata pe segmentul masinilor noi, iar marcile Suzuki si Mazda au inregistrat cele mai spectaculoase cresteri. Volkswagen este lider pe piata second hand.

Faceti cunostinta cu cel mai longeviv salariat din Romania! Are 98 de ani si lucreaza la stana

Adrian Ursu l-a prezentat telespectatorilor sai, sambata, la Secvential, pe cel mai longeviv salariat din Romania. Are 98 de ani, plateste taxe si impozite la stat si este angajat cu.

Romania aloca 5% din PIB pentru sanatate, cel mai putin din Europa

Tara noastra aloca pentru sitemul de sanatate cel mai mic procent din PIB din Europa, iar ponderea asigurarilor private de sanatate in total se situeaza la 0,01% in Romania, sub celelalte state din Europa Centrala si de Est, dupa cum a declarat Marius Popescu, director general NN Asigurari de Viata.

Scandalul Panama Papers. Premierul britanic recunoaste ca ar fi putut gestiona mai bine situatia

Premierul britanic, David Cameron, a recunoscut sambata ca ar fi putut gestiona mai bine cazul Panama Papers, la doua zile dupa ce a marturisit ca a detinut actiuni la firma offshore a tatalui sau, care a murit in anul 2010, relateaza AFP, preluata de La Derniere Heure.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )