Libnet.ro
UNICEF

23:15

Faceti cunostinta cu cel mai longeviv salariat din Romania! Are 98 de ani si lucreaza la stana

Antena3 Antena3,
Faceti cunostinta cu cel mai longeviv salariat din Romania! Are 98 de ani si lucreaza la stana

Adrian Ursu l-a prezentat telespectatorilor sai, sambata, la Secvential, pe cel mai longeviv salariat din Romania. Are 98 de ani, plateste taxe si impozite la stat si este angajat cu. continuă pe Antena3

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 1,69%, in perioada 30 martie - 6 aprilie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece titluri de la BVB.

Cel mai ravnit burlac din fotbalul romanesc vorbeste de insuratoare!

Este unul dintre cei mai titrati fotbalisti din tara noastra, a avut iubite numai una si una, insa niciuna nu a reusit sa il faca sa renunte la burlacie. in curand o sa.

Disney a lansat primul trailer pentru cel mai nou film din universul Star Wars (VIDEO)

Trailerul pentru noul film din franciza Star Wars a aparut si a fost incarcat pe internet, pe sapte aprilie. Acesta a fost vizualizat de peste 15 milioane de ori. Filmul se va numi Rogue One: A Star Wars.

Hitler, cel mai tare om din istorie Aceasta afirmatie i-a adus excluderea din partid a unui membru al laburistilor (FOTO)

O tanara care era membra a partidului laburist din Marea Britanie a fost concediata din cauza unor afirmatii rasiste extreme. Aceasta a facut mai multe declaratii pe Twitter in care spunea ca Hitler.

Dolarul s-a prabusit pe piata romaneasca. E la cel mai scazut nivel din ultimele cinci luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, joi, un curs de referinta de 3. 9186 lei pentru un dolar, in scadere cu 0. 35% fata de cotatia anterioara. in acelasi timp, moneda europeana se.

7 aprilie in istorie: SUA lanseaza televiziunea. Cel mai mare cuirasat din lume e scufundat in Pacific

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 7 aprilie .

Romania aloca 5% din PIB pentru sanatate, cel mai putin din Europa

Tara noastra aloca pentru sitemul de sanatate cel mai mic procent din PIB din Europa, iar ponderea asigurarilor private de sanatate in total se situeaza la 0,01% in Romania, sub celelalte state din Europa Centrala si de Est, dupa cum a declarat Marius Popescu, director general NN Asigurari de Viata.

SONDAJ. Cota de popularitate a lui David Cameron, la cel mai scazut nivel, dupa DEZVALUIRILE din Panama Papers

Dupa dezvaluirile de duminica din Panama Papers, cota de popularitate a premierului britanic David Cameron a cazut drastic. Potrivit AFP, admiratia pentru premierul britaniz se afla la cel mai scazut nivel din ultimii trei ani, dupa dezvaluirile privind fondul offshore condus de tatal sau, in Bahamas, potrivit unui sondaj YouGov .

Doua dintre cele mai importante sosele din Romania NU au aviz de siguranta

Doua dintre cele mai importante sosele din Romania nu au aviz de siguranta, spune Alin Goga, consilier juridic la Compania Nationala de Drumuri. Este vorba despre DN1 si de Centura Bucurestiului, doua.

Radu Tudor, despre o banca importanta din Romania: Problemele sunt foarte grave in interiorul ei

Radu Tudor a afirmat, in editia de joi seara a emisiunii La ordinea zilei, ca una dintre cele mai importante banci din Romania trece printr-o criza grava. Sistemul bancar are de unde sa piarda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )