Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai bine platite joburi din lume. Pe deasupra, nivelul de stres este minim

Adevărul Adevărul,
Cel mai bine platite joburi din lume. Pe deasupra, nivelul de stres este minim

Daca va ganditi la o schimbare de cariera ar fi bine sa luati in considerare aceste exemple, care va ofera un trai mai mult decat decent. Pe langa nivelul ridicat de salarizare, aceste joburi nu sunt o bataie de cap prea mare. continuă pe Adevărul

Meghan Markle, desemnata cel mai bine imbracata femeie din lume in 2018 FOTO

Meghan Markle 37 de ani), sotia printului Harry 33 de ani) si ducesa de Sussex a Marii Britanii, a fost desemnata de revista People drept cel mai bine imbracata personalitate a anului 2018.

Cel mai de succes film din istorie nu este nici Avengers, nici Star Wars

Succesul unui film poate fi masurat in mai multe feluri, insa, de cele mai multe ori, incasarile decid daca un film a fost un succes sau nu. Avengers: Infinity War a avut o evolutie.

Manastirea crestina care rezista in mijlocul musulmanilor, de mai bine de 1.500 de ani!

La poalele Muntelui Sinai se afla Manastirea Sfanta Ecaterina, numita cea mai veche Manastire Crestina din lume sau Sfanta Manastire a lui Dumnezeu. Aceasta sfanta asezare pentru crestini.

Politic show: De ce tace Dragnea n disputa cu Firea; Ciorbea asteapta un semn de la Iohannis pentru a ataca rectificarea bugetara la Curtea Constitutionala; Gratiela Gavrilescu: Tariceanu seamana a fi cel mai bun presedinte din punctul meu de vedere

Dragnea unelteste mazilirea Gabrielei Firea. Cine se incalzeste pentru sefia PSD Bucuresti. Surse din conducerea PSD au dezvaluit. Dosarul sustragerii protocolului secret publicat de Valcov. Parchetul General a facut verificari la Constanta, locul de unde a fost sustras documentul si de unde provine Adina Florea, propusa la sefia DNA. Parchetul General a facut verificari la.

Care este secretul unei casnicii de peste 80 de ani. Ce a declarat cel mai batran cuplu din lume

Care este secretul unei casnicii de opeste 80 de ani. Ce a spus cel mai batran cuplu din lume Un cuplu din Japonia a batut recordul mondial pentru cea mai lunga casnicie, trecand.

Care este cel mai bine vanduta masina sedan din SUA

In ciuda pierderilor financiare ale companiei Tesla, Tesla Model 3 ramane cea mai bine vanduta masina sedan din SUA la momentul actual. Cele mai recente estimari releva faptul ca Tesla a reusit sa vanda 13. 500 de astfel de autovehicule, adica echivalentul vanzarilor urmatorilor trei comeptitori adunate.

Meghan Markle, desemnata cea mai bine imbracata femeie a anului

Meghan Markle, devenita in luna mai ducesa de Sussex, a fost proclamata de revista People cea mai bine imbracata femeie a anului. in 2018nu se poate vorbi de stil fara sa o.

Ei sunt copiii celor mai rai dictatori din lume. Ce s-a ales de ei si ce viata duc acum

Cei mai malefici oameni din istorie ne sunt prezentati din manuale, dar mai rar auzim de succesorii lor. Iar acestia, de multe ori, sunt o parte importanta din istorie pe care o uitam. Copiii si nepotii celor mai rai oameni care au trait vreodata sunt adeseori uitati. Reputatia stramosilor lor ii urmareste invariabil. Fiecare dintre [] .

Brexit: Marea Britanie doreste ca un acord cu UE sa fie ncheiat cel mai trziu n luna noiembrie

Marea Britanie considera ca o iesire ordonata din Uniunea Europeana inca este cel mai probabil scenariu, dar subliniaza ca un acord cu Bruxelles-ul ar trebui incheiat cel mai tarziu in luna noiembrie, a declarat sambata David Lidington, seful de cabinet al premierului britanic Theresa May, potrivit Agerpres.

Cel mai ciudat satelit care a orbitat vreodata Pamantul

Mii de sateliti orbiteaza planeta, insa unul dintre acestia era cu totul aparte si, cu siguranta, e cel mai ciudat dintre cei pe care i-ai putea observa. Pe 3 februarie 2006, comandatul Bill.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )