Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ei sunt copiii celor mai rai dictatori din lume. Ce s-a ales de ei si ce viata duc acum

Playtech Playtech,
Ei sunt copiii celor mai rai dictatori din lume. Ce s-a ales de ei si ce viata duc acum

Cei mai malefici oameni din istorie ne sunt prezentati din manuale, dar mai rar auzim de succesorii lor. Iar acestia, de multe ori, sunt o parte importanta din istorie pe care o uitam. Copiii si nepotii celor mai rai oameni care au trait vreodata sunt adeseori uitati. Reputatia stramosilor lor ii urmareste invariabil. Fiecare dintre [] . continuă pe Playtech

Romanul selectat in finala celor mai prodigiosi tineri din lume in 2018: Ca sa duca o viata cat mai normala, parintii mei a trebuit sa munceasca enorm

La sfarsitul saptamanii trecute, tanarul Cornel Amariei, romanul care, la 25 de ani, are peste 100 de inventii, dintre care jumatate in curs de patentare sau patentate deja, a fost desemnat unul dintre zece finalisti ai Ten Outstanding Young Persons 2018, o competitie fondata de Junior Chambers International JCI) care, de 35 ani, onoreaza cei mai importanti tineri sub 40 de ani din lume.

Romani, fiti mandri: Robert Hajnal, performanta formidabila la cea mai tare cursa de ultramaraton din lume

Cei mai multi oameni au auzit de Tibi Useriu, deoarece cursele sale sunt extrem de bine mediatizate in Romania printr-un PR puternic. Ceea ce a realizat insa, astazi, Robert Hajnal e o performanta mult mai importanta, avand in vedere ca rezultatul sau s-a inregistrat in cea mai tare cursa de ultramaraton din lume.

S-a maritat Chiara Ferragni, cel mai de succes fashion blogger din lume

Chiara Ferragni, cea considerata cel mai de succes fashion blogger din lume, s-a maritat cu rapperul italian, Fedez. Iata cum a decurs ceremonia si cate rochii a purtat.

Prognoza meteo. Ploi si vijelii in mai multe zone din tara

Marti vremea va fi ploioasa in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii. Astfel, pana marti la ora 23:00 sunt sub.

Prognoza meteo marti 4 septembrie: Ploi in mai multe zone din tara

Ziua de marti vine cu ploi in mai multe zone din tara. Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii pentru mai bine de un sfert din judetele tarii.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Politica, putere si jocuri de culise. Lupta celor trei biserici ortodoxe din Ucraina pentru recunoastere

Patriarhul Bartolomeu al Constantinopolului ar putea acorda Ucrainei dreptul de a-si forma propria biserica, insa Moscova si Patriarhul Kirill nu sunt fericiti deloc cu aceasta situatie. Cei doi demnitari ajung sa fie rivali, prinsi in jocurile de putere din lumea ortodoxa, scriu cei de laDW.

Topul celor mai bizare palate ale romilor din Romania: cladirile in care s-au investit milioane de euro

Romii bogati au investit sume impresionante pentru a se putea mandri cu palatele de lux construite in numai cativa ani in numeroase orase din Romania. Unele dintre acestea au ajuns adevarate ciudatenii.

De ce Finlanda are un nvatamnt att de grozav - Cum vede lucrurile un romn care preda n tara nordica si care a aparut pe scena celor mai importante conferinte mondiale de IT

Putini romani au tinut prezentari in ultimii ani la atat de multe conferinte prestigioase de tehnologie cum a facut-o Andrei Costin care este profesor-asistent la o unviersitate din centrul Finlandei. intr-un interviu acordat HotNews. ro la conferinta Black Hat Las Vegas, unde a avut prezentare, Costin a povestit cum incurajeaza statul finlandez cercetarea si cum ii stimuleaza pe studenti si pe profesori. Tot in articol puteti citi despre un concept specifc tarii nordice unde, daca nu ceri, nu vine nimeni sa-ti sara in ajutor, fiindca exista un fel de respect fata de puterea fiecaruia da a rezolva problema.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )