Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bogat african spune ca a retras 10 milioane de dolari de la banca pentru a se uita la bani

Adevărul Adevărul,
Cel mai bogat african spune ca a retras 10 milioane de dolari de la banca pentru a se uita la bani

Miliardarul nigerian Aliko Dangote, cel mai bogat african, a declarat la un forum organizat in Coasta de Fildes, sambata, ca a retras candva 10 milioane de dolari de la banca doar pentru a se uita la banii respectivi si a intelege ca intr-adevar este bogat si nu are doar niste numere pe hartie, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Cel mai bogat african a retras zece milioane de dolari de la banca pentru a se uita la bani: I-am dus acasa, in camera mea, si...

Miliardarul nigerian Aliko Dangote, cel mai bogat african, a declarat la un forum organizat in Coasta de Fildes, sambata, ca a retras candva 10 milioane de dolari de la banca doar pentru a se uita la banii.

Cel mai bogat african spune ca a retras candva 10 milioane de dolari pentru a se uita la bani si a intelege ca nu are doar niste numere pe hartie

Miliardarul nigerian Aliko Dangote, cel mai bogat african, a declarat la un forum organizat in Coasta de Fildes, sambata, ca a retras candva 10 milioane de dolari de la banca doar pentru a se uita la banii respectivi si a intelege ca intr-adevar este bogat si nu are doar niste numere pe hartie, relateaza AFP.

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ramane cel mai bogat din lume si dupa divort

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ramane cel mai bogat din lume chiar si dupa divortul de sotia sa, romanciera MacKenzie Bezos, cu care a impartit o parte din avere, potrivit calculelor Business Insider.

Cel mai bogat om de afaceri din Marea Britanie vrea sa cumpere clubul OGC Nice

Jim Ratcliffe, patronul grupului Ineos cu activitate in industria chimica si cel mai bogat om de afaceri din Marea Britanie, intentioneaza sa cumpere clubul francez OGC Nice, informeaza presa franceza, care citeaza publicatia Nice Matin.

Motivul neasteptat pentru care un miliardar si-a scos 10 milioane de dolari de la banca

Miliardarul nigerian Aliko Dangote, cel mai bogat african, a declarat la un forum organizat in Coasta de Fildes, sambata, ca a retras candva 10 milioane de dolari de la banca doar pentru a se uita la banii.

Cel mai bogat om din lume, terminat de divort. A pierdut primul loc din clasament

Fondatorul si CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, si-a finalizat divortul de MacKenzie Bezos. Cei doi au emis cat un comunicat oficial prin care au anuntat finalizarea procedurilor, cei doi urmand sa aiba custodie comuna pentru.

Cinematograf reabilitat cu 10 milioane de lei. Va include singurul planetariu digital din vestul tarii

Inchis in 2005, Cinematograful Scala din Zalau va fi reabilitat printr-un proiect in valoare de peste 10 milioane de lei, derulat prin Compania Nationala de Investitii.

Game of Thrones, cel mai descarcat serial din istorie, dar si cel mai VIRUSAT! Numar-record de calculatoare ATACATE

Considerat unul dintre cele mai descarcate seriale din istorie, Urzeala Tronurilor a virusat si cele mai multe dispozitive anul trecut, si anume 21. 000, potrivit unui studiu realizat de compania de securitate.

JO 2020: Schimbari de regulament pentru turneul de tenis - Finala masculina se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei seturi

Finala masculina a turneului olimpic de tenis din 2020 de la Tokyo se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei seturi, a stabilit ITF, informeaza Reuters. Pana in prezent, numai finala masculina a turneului olimpic se juca dupa sistemul cel mai bun din cinci seturi, partidele celelalte fiind dupa sistemul cel mai bun din trei seturi.

Dialog SPECIAL intre actorii din Game of Thrones: Detalii incendiare despre cel mai asteptat final de serial din istorie (VIDEO)

Kit Harrington, actorul care-l interpreteaza pe Jon Snow in Urzeala Tronurilor, a fost la emisiunea Sathurday Night Live, acolo unde a vorbit despre ultimul sezon din cel mai descarcat serial din istorie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )