Libnet.ro
UNICEF

20:31

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ramane cel mai bogat din lume si dupa divort

Hotnews Hotnews,
 Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ramane cel mai bogat din lume si dupa divort

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, ramane cel mai bogat din lume chiar si dupa divortul de sotia sa, romanciera MacKenzie Bezos, cu care a impartit o parte din avere, potrivit calculelor Business Insider. continuă pe Hotnews

Cel mai bogat om din lume, terminat de divort. A pierdut primul loc din clasament

Fondatorul si CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, si-a finalizat divortul de MacKenzie Bezos. Cei doi au emis cat un comunicat oficial prin care au anuntat finalizarea procedurilor, cei doi urmand sa aiba custodie comuna pentru.

Cel mai bogat om de afaceri din Marea Britanie vrea sa cumpere clubul OGC Nice

Jim Ratcliffe, patronul grupului Ineos cu activitate in industria chimica si cel mai bogat om de afaceri din Marea Britanie, intentioneaza sa cumpere clubul francez OGC Nice, informeaza presa franceza, care citeaza publicatia Nice Matin.

Jeff Bezos va ramane dupa divort cu 75% din actiunile Amazon pe care le detinea impreuna cu sotia sa MacKenzie

MacKenzie Bezos, fosta sotie a fondatorului si directorului general al Amazon. com, Jeff Bezos, va lasa acestuia 75% din participatia cuplului la companie si toate drepturile de vot, relateaza Reuters.

Dupa divort, Jeff Bezos va pastra 75% din actiunile pe care le detine impreuna cu sotia sa la Amazon

Dupa divort, miliardarul american Jeff Bezos va pastra controlul actiunilor pe care el si sotia sa le detin la gigantul Amazon, scrie AFP.

JO 2020: Schimbari de regulament pentru turneul de tenis - Finala masculina se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei seturi

Finala masculina a turneului olimpic de tenis din 2020 de la Tokyo se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei seturi, a stabilit ITF, informeaza Reuters. Pana in prezent, numai finala masculina a turneului olimpic se juca dupa sistemul cel mai bun din cinci seturi, partidele celelalte fiind dupa sistemul cel mai bun din trei seturi.

Cel mai scump tablou din lume, dat disparut. Ce avea special opera lui da Vinci

Muzeul Luvru din Abu Dhabi ar fi trebuit sa expuna cel mai scump tablou din lume, Salvator Mundi, atribuit lui Leonardo da Vinci, spre sfarsitul anului trecut, dar celebra pictura ar fi disparut, spun surse pentru site-ul postului de stiri Fox News. Salvator Mundi ar fi urmat sa completeze bogata galerie formata din capodore semnate [] .

Liviu Dragnea, catre Petre Daea: Pentru mine, dumneata esti cel mai bun ministru din Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a marturisit ministrului Agriculturii, Petre Daea, intr-o vizita facuta la Calarasi, la inaungurarea sistemul de irigatii, ca il considera cel mai bun ministru din.

Samsung Electronics se asteapta la cel mai scazut profit trimestrial

Gigantul sud-coreean Samsung Electronics se indreapta spre cel mai scazut profit trimestrial din ultimii trei ani, din cauza cresterii concurentei pe piata telefoanelor mobile, a scaderii preturilor cipurilor si a incetinirii cererii pentru ecranele dispozitivelor.

Cel mai mare exercitiu NATO din Marea Neagra din acest an incepe astazi - 20 de nave militare, peste 2.000 de militari si avioane de vanatoare MiG 21 si F16

Cel mai mare exercitiu multinational naval - SEA SHIELD 19 - care va avea loc in apele teritoriale ale Romaniei si in apele internationale ale Marii Negre incepe vineri si se va incheia in 13 aprilie. La exercitiul din acest an participa 14 nave militare romanesti si sase nave militare din Bulgaria, Canada, Grecia, Olanda si Turcia, cu un total de aproximativ 2. 200 de militari, dar si avioane de vanatoare Mig 21 si F-16.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 MARTIE - 3 APRILIE Salt de 23,05% pentru Bitcoin

Moneda digitala Bitcoin a marcat o crestere de 23,05%, in intervalul 27 martie - 3 aprilie, depasind pragul de 5. 000 de dolari, intr-o miscare neasteptata de apreciere care a adus cotatia BTC la cel mai ridicat nivel din luna noiembrie 2018 incoace, potrivit datelor furnizate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3416 seconds )