Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai bogat om din China a cumparat compania care decerneaza Globurile de Aur

B1 B1,
Cel mai bogat om din China a cumparat compania care decerneaza Globurile de Aur

Cel mai bogat om din China, Wang Jianlin, a dat 1 miliard de dolari pentru a cumpara Dick Clark Productions, compania care se ocupa cu decernarea Globurilor de Aur, de Miss America si de Billboard Music. continuă pe B1

Cel mai bogat om din China a cumparat compania care decerneaza Globurile de Aur

Cel mai bogat om din China, Wang Jianlin, a dat 1 miliard de dolari pentru a cumpara Dick Clark Productions, compania care se ocupa cu decernarea Globurilor de Aur, de Miss America si de Billboard Music.

Alexei Mordashov a devenit cel mai bogat om din Rusia, in locul lui Vladimir Potanin

Magnatul otelului Alexei Mordashov a devenit cel mai bogat om din Rusia, cu o avere de 15,7 miliarde de dolari, in locul lui Vladimir Potanin, potrivit indicelui miliardarilor realizat de Bloomberg, scrie News. ro.

Se schimba ordinea magnatilor rusi: Un producator de otel a devenit cel mai bogat afacerist de la Moscova

Magnatul otelului Alexei Mordashov a devenit cel mai bogat om din Rusia, potrivit indicelui miliardarilor realizat de Bloomberg. Acesta are o avere de 15,7 miliarde de dolari. Astfel, Mordashovil.

Alexei Mordasov a devenit cel mai bogat om din Rusia

Magnatul otelului Alexei Mordasov a devenit cel mai bogat om din Rusia, cu o avere de 15,7 miliarde de dolari, in locul lui Vladimir Potanin, potrivit indicelui miliardarilor realizat de Bloomberg, scrie News. ro.

Liderul Al-Qaida de rangul cel mai inalt din Siria a fost eliminat intr-un raid aerian efectuat de americani

Departamentul american al Apararii a anuntat faptul ca un lider al filialei siriene a retelei teroriste Al-Qaida a fost eliminat intr-un raid aerian efectuat de o drona americana.

Arhitectii si firmele de proiectare joaca cel mai important rol in alegerea tamplariei

In decizia pentru alegerea tamplariei, arhitectii si firmele de proiectare joaca cel mai important rol, atrage atentia compania Reynaers Aluminium Romania, ce activeaza pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii.

Cel mai bun cheesecake cu dovleac

Este o placinta atat de usor de preparat! Cu o cantitate generoasa de dovleac aromat, acest desert este o combinatie de placinta de dovleac si clasicul cheesecake. Rezultatul, cel mai bun cheesecake cu dovleac, te va surprinde cu gustul sau bogat.

Compania Danya Cebus Rom a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie

Danya Cebus Rom, companie ce activeaza in domeniul constructiilor, a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie, desi valoarea afacerilor a fost de trei ori mai mica fata de 2009, potrivit datelor companiei.

FOTO. 13 persoane au murit si alte 20 sunt inca blocate intr-o mina din China in urma unei explozii

13 oameni au murit, iar starea altor 20 inca nu se cunoaste, in urma unei explozii dintr-o mina de carbune din China, transmite BBC.

Economia romaneasca - cel mai ridicat nivel de crestere din Europa, in 2016

Economia tarii noastre va inregistra o crestere de 4,8%, in acest an - cel mai ridicat nivel din intreaga Europa, prognozeaza Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), care si-a imbunatatit cu 0,8% estimarile privind avansul economiei romanesti din 2016, comparativ cu cele publicate in luna mai, informeaza Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )