Libnet.ro
UNICEF

22:45

Economia romaneasca - cel mai ridicat nivel de crestere din Europa, in 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia romaneasca - cel mai ridicat nivel de crestere din Europa, in 2016

Economia tarii noastre va inregistra o crestere de 4,8%, in acest an - cel mai ridicat nivel din intreaga Europa, prognozeaza Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), care si-a imbunatatit cu 0,8% estimarile privind avansul economiei romanesti din 2016, comparativ cu cele publicate in luna mai, informeaza Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Luna va fi cel mai aproape de Pamant din ultimii 70 de ani

Luna va fi cel mai aproape de Pamant din ultimii aproape 70 de ani, pe 14 noiembrie. Satelitul natural va putea fi vazut cu 14% mai mare si 30% mai stralucitor decat pare in mod normal, potrivit The Independent, preluat der Digi24.

Ion Cristoiu: Noi documente din Dosarul Black Cube: Spionii israelieni erau convinsi ca-i vorba de o Operatiune autorizata la cel mai inalt nivel pe teritoriul Romaniei

Jurnalistul Ion Cristoiu a venit cu noi dezvaluiri in Gandul de miercuri, de pe blogul personal cu privire la dosarul Black Cube. Spionii israelieni erau convinsi ca-i vorba.

Deschiderea Veranda Mall Obor: Peste 150.000 de vizitatori au trecut pragul celui mai nou centru comercial din Capitala

Veranda Mall Obor, cel mai nou centru comercial din Bucuresti si primul din Obor, inaugurat pe 27 octombrie, a inregistrat peste 150. 000 de vizitatori in weekendul de deschidere.

Parlamentul britanic trebuie sa-si dea acordul pentru Brexit

Lira sterlina a urcat, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimele patru saptamani fata de dolar, dupa ce inalta Curte de Justitie din Marea Britanie a stabilit ca Guvernul nu poate declansa procedura de iesire din Uniunea Europeana fara acordul Parlamentului, transmite MarketWatch, citat de News. ro.

Continutul video, cel mai solicitat de utilizatorii de internet. 90% din informatiile pe care creierul le proceseaza sunt vizuale

Continutul video a devenit cel mai atractiv mod de a petrecetimpul pe internet pentru utilizatorii de pretutindeni. La nivel global, se inregistreaza cresteri anuale de 30- 40% in ceea ce.

Cel mai rapid SSD din lume este inclus in noul MacBook Pro de 15 inci

Cel mai eficient marketing este cel construit in jurul superlativelor absolute, dar Apple nu s-a laudat la lansarea noilor MacBook Pro cu cele mai rapide SSD-uri din lume. in urma cu aproximativ o saptamana, Apple a lansat o familie de noi MacBook Pro-uri. Acestea sunt complet diferite fata de generatia anterioara si intruchipeaza un upgrade [].

Arhitectii si firmele de proiectare joaca cel mai important rol in alegerea tamplariei

In decizia pentru alegerea tamplariei, arhitectii si firmele de proiectare joaca cel mai important rol, atrage atentia compania Reynaers Aluminium Romania, ce activeaza pe segmentul solutiilor de aluminiu pentru sectorul de constructii.

Cel mai bogat om din China a cumparat compania care decerneaza Globurile de Aur

Cel mai bogat om din China, Wang Jianlin, a dat 1 miliard de dolari pentru a cumpara Dick Clark Productions, compania care se ocupa cu decernarea Globurilor de Aur, de Miss America si de Billboard Music.

Cel mai bogat om din China a cumparat compania care decerneaza Globurile de Aur

Cel mai bogat om din China, Wang Jianlin, a dat 1 miliard de dolari pentru a cumpara Dick Clark Productions, compania care se ocupa cu decernarea Globurilor de Aur, de Miss America si de Billboard Music.

BRD face cel mai mare profit din ultimii 7 ani, dar analistii raman ingrijorati de provizioane

BRD a inregistrat un profit net de 606 mil. lei in intervalul ianuarie septembrie, cel mai mare castig inregistrat in ultimii sapte ani institutia de credit. Analistii locali se declara incurajati de rezultatele BRD, insa atrag atentia asupra.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )