Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai bogat om din China doneaza 14 milioane de dolari pentru realizarea unui vaccin impotriva coronavirusului

Antena3 Antena3,
Cel mai bogat om din China doneaza 14 milioane de dolari pentru realizarea unui vaccin impotriva coronavirusului

Se lucreaza la dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului, care a facut 170 decese in China. continuă pe Antena3

Un elicopter militar a dat foc unui parc national din Australia, aflat chiar langa capitala. Incendiul, cel mai mare din ultimii 16 ani din apropierea Canberrei (FOTO, VIDEO)

Un nou incendiu de amploare a izbuncit la periferia capitalei australiene, Canberra, chiar intr-un parc national, aparent din cauza unui elictoper militar, relateza The Guardian. Parcul National Namadgi are o.

Producatorii auto isi inchid temporar fabricile din China din cauza coronavirusului: Ford, Renault si Toyota vor relua productia pe 10 februarie

Ford, Renault si Toyota se numara printre producatorii care si-au inchis fabricile din China din cauza coronavirusului. Cele trei companii au anuntat ca vor relua productia din China pe 10 februarie, scrie Automarket. ro .

Coletele din China, abandonate de teama virusului gripal. Sunt sau nu periculoase aceste pachete?

Sunt sau nu periculoase coletele care provin din China? La asta se gandesc multi romani care amana sa isi ridice pachetele cu produse pe care le-au comandat de acolo.

De ce a fost amendat personalul medical de la Bacau care l-a tratat pe studentul revenit din China, cu suspiciune de coronavirus: Nu s-au dezinfectat spatiile dupa tratarea pacientului si nu s-a folosit echipament specific de protectie

Directia de Sanatate Publica din Bacau a oferit primele explicatii dupa ce i-a amendat pe medicul de la Unitatea de Primiri Urgente care a tratat un tanar intors recent din China, cu suspiciune de coronavirus, pe asistenta sefa si pe ingrijitoarea de tura. DSP Bacau spune ca, pe langa faptul ca a aflat despre caz dupa doua ore, din alte surse, in spital nu s-au facut curatenie si nu s-au dezinfectat toate spatiile in care a primit asistenta medicala pacientul, dupa parasirea acestor spatii si nu s-au luat masuri de asigurare a echipamentului de protectie specific in cazul suspiciunilor de coronavirus.

Suspiciune de infectare cu coronavirus in Romania! Un barbat venit din China a ajuns la spital in Bacau

Suspiciune de coronavirus la Unitatea de Primiri Urgente Bacau. Un barbat abia intors din China acuza simptome specifice gripei.

Suspiciune de infectare cu coronavirus in Romania! Barbatul venit din China va fi transferat la Insitutul Matei Bals din Capitala

Suspiciune de coronavirus in Romania. Un barbat abia intors din China a acuzat simptome specifice gripei.

Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Simona Halep s-a retras, invinsa, de la Australian Open, in semifinala cu Garbine Muguruza. Dar, inainte de incepe drumul spre semifinala, Simona se pare ca a avut probleme in staff-ul ce trebuia sa faca deplasarea la Melbourne. Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa inainte de startul de pe continentul australian Simona, .

Decizie-soc, dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Noul coronavirus din China - in cel mai bun scenariu, epidemia va dura cateva luni si va cauza zeci de mii de imbolnaviri - cercetatori

Epidemia declansata de noul tip de coronavirus aparut in China, 2019-nCoV, care a provocat peste 100 de decese, va cauza cel putin cateva zeci de mii de imbolnaviri si va dura mai multe luni, in cel mai bun caz, estimeaza experti in epidemiologie, bazandu-se pe primele date disponibile, scrie AFP.

Panica la nivel mondial: Primul caz de coronavirus a fost raportat in India! Virusul ucigas s-a raspandit in toate provinciile din China

Primul caz de coronavirus a fost raportat joi in India la o studenta din regiunea Kerala, care s-a intors din Wuhan, orasul din China cel mai afectat de epidemie. in acest moment pacienta este izolata intr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )