Libnet.ro
UNICEF

19:15

Decizie-soc, dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Antena3 Antena3,
Decizie-soc, dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau. continuă pe Antena3

Decizie radicala, aflata dupa eliminarea de la Australian Open: Simona Halep ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff

Simona Halep a parasit Australian Open in faza semifinalelor, dupa eliminare aparand vestea ca ar fi renuntat la cel mai vechi om din staff-ul sau.

Simona Halep: Cateodata o iau razna pe teren

Eliberata dupa stresul meciului cu Elise Mertens din sferturile Australian Open, Simona Halep a vorbit despre momentele in care isi iese din pepeni, dar si despre cum isi petrece timpul liber intre partide.

Simona Halep i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant

Calificata in sferturi de finala la Australian Open, Simona Halep a vorbit despre subiectul zilei, disparitia tragica a legendarului baschetbalist american Kobe Bryant.

Explicatiile lui Rafael Nadal dupa eliminarea de la Australian Open - Thiem merita victoria

Rafael Nadal a parasit turneul de la Australian Open in faza sferturilor, fiind invins in patru seturi de Dominic Thiem. Ibericul a recunoscut superioritatea adversarului, declarand ca pur si simplu Thiem a jucat mai bine decat el si a meritat victoria.

Acum sufar. Doare mai mult sa pierzi astfel! Prima reactie a Simonei Halep dupa eliminarea de la Australian Open

Simona Halep a recunoscut ca este afectata dupa eliminarea de la Australian Open 2020, mai ales dupa ce a avut sanse importante in ambele seturi ale semifinalei cu Garbine Muguruza.

Simona Halep isi reproseaza ca i-a lipsit curajul

Jucatoarea Simona Halep nu si-a ascuns dezamagirea dupa eliminarea suferita, joi, in semifinalele turneului Australian Open.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminata in semifinale (6-7(8), 5-7 cu Garbine Muguruza) infrangerea sanselor ratate

Simona a avut sansele ei patru mingi de set in primul, a servit pentru castigarea celui de-al doilea la 5-4) intr-un meci care a dat senzatia ca atarna de un fir de par. La un asemenea nivel, ratarea oportunitatilor se plateste scump: cu eliminarea in semifinale. Garbine Muguruza a judecat mai bine, mai limpede, momentele importante, iar venirile la fileu de 30 de ori!) au destabilizat-o in multe randuri pe Halep. Iberica merge in finala de la Australian Open dupa un meci dramatic de doua ore si 5 minute 7-68), 7-5)).

Simona Halep, victorie in 53 de minute pentru calificarea in semifinale la Australian Open. Semifinala cu Muguruza

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep va juca in semifinale la Australian Open si dupa evolutia din meciul cu Anett Kontaveit, una entuziasmanta, putem spera la o noua finala si, de ce nu, la un nou titlu de Grand Slam. Ea va juca in semifinale joi dimineata, de la ora 6:30, contra Garbinei Muguruza.

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia.

Simona Halep suparata pe organizatorii de la Australian Open

Eliminata in semifinale de Garbine Muguruza dupa un meci de doua seturi si putin peste doua ore, Simona Halep considera ca organizatorii ar fi trebuit sa inchida acoperisul arenei centrale Rod Laver.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )