Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 100 de miliarde de dolari, ar dori sa angajeze 1.000 de IT-isti la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 100 de miliarde de dolari, ar dori sa angajeze 1.000 de IT-isti la Bucuresti

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a carui avere a atins 100 de miliarde de dolari, ar dori sa angajeze 1000 de specialisti IT pe teritoriul Romaniei. continuă pe România Liberă

COLOSAL! Cel mai BOGAT om din lume se pregateste sa isi aduca multinationala-gigant la Bucuresti. in ce domeniu va face angajari MASIVE

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos foto),a carui avere a atins pentru prima oara 100 de miliarde de dolari,pozitionandu-l pe primul loc in clasamentul bogatilor lumii, si-a inchiriat un generos.

Cel mai bogat om din lume se pregateste sa angajeze 1.000 de IT-isti la Bucuresti

Averea fondatorului Amazon, Jeff Bezos, a atins pentru prima oara 100 de miliarde de dolari, dupa ce a crescut cu 2,4 miliarde de dolari peste noapte, in conditiile in care actiunile Amazon au urcat cu 2%.

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut pana la nivelul de 2,19%, cel mai mare din octombrie 2014

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut vineri la 2,19%, valoare pe care a mai atins-o in august 2014, conform.

Robor la 3 luni a crescut pana la nivelul de 2,19%, cel mai mare din octombrie 2014

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut vineri la 2,19%, cel mai mare din octombrie 2014. Joi, potrivit datelor BNR, ROBOR a fost 2,15%.

Cumparaturile de Black Friday au marit averea lui Jeff Bezos la peste 100 de miliarde de dolari

Impulsionati de cumparaturile de Black Friday, ce a avut loc vinerea aceasta in SUA, investitorii bursieri au impins actiunile Amazon pana la noi recorduri si l-au ajutat pe Jeff Bezos sa devina prima persoana cu o avere de 100 de miliarde de dolari de dupa epoca boom-ului dot. com, scrie Marketwatch.

Top 10 tari cu cea mai buna mancare traditionala din lume. Pe ce loc se situeaza Italia in clasamentul mondial

Italia, Franta, Mexic, Grecia sau Thailanda se numara printre tarile considerate a avea cea mai buna mancare traditionala din lume.

Profesorul Ioan Stanomir: Statul rus este cel mai mare inamic al natiunii ruse

Statul rus este cel mai mare inamic al al natiunii ruse, fiindca ii da iluzia grandorii, rapindu-i, in primul rand, libertatea, a afirmat duminica la Targul de Carte Gaudeamus, profesorul Ioan Stanomir.

George Bush senior, cel mai longeviv fost presedinte al SUA

Fostul presedinte american George H. Bush a devenit cel mai longeviv dintre fostii presedinti americani dupa ce a atins varsta de 93 de ani si 166 de zile, noteaza publicatia The Hill.

Imagine controversata cu cel mai puternic politician din Polonia. Ce facea in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversata reforma a justitiei

Jaroslaw Kaczynski, cel mai puternic politician din Polonia, a starnit mai multe critici, dupa ce a aparut o fotografie controversata cu acesta. in timpul sedintei parlamentare in care se discut.

in China se pregateste primul trasplant de cap uman din lume

Chirurgul chinez Ren Xiaoping, care impreuna cu neurochirurgul italian Sergio Canavero se pregateste sa realizeze in China primul transplant de cap uman din lume, a respins dilemele etice legate de aceasta interventie.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )