Libnet.ro
UNICEF

19:00

Imagine controversata cu cel mai puternic politician din Polonia. Ce facea in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversata reforma a justitiei

Antena3 Antena3,
Imagine controversata cu cel mai puternic politician din Polonia. Ce facea in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversata reforma a justitiei

Jaroslaw Kaczynski, cel mai puternic politician din Polonia, a starnit mai multe critici, dupa ce a aparut o fotografie controversata cu acesta. in timpul sedintei parlamentare in care se discut. continuă pe Antena3

Cel mai puternic politician din Polonia citea o carte despre pisici in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversatele planuri de reformare a justitiei (FOTO)

Cel mai puternic politician din Polonia a fost surprins citind o carte despre pisici chiar in timpul sedintei parlamentare in care se discuta despre reforma justitiei, noteaza politico. eu. Jaroslaw.

Cel mai puternic politician din Polonia citea o carte despre pisici in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversata reforma a justitiei

Jaroslaw Kaczynski, cel mai puternic politician din Polonia, a starnit din nou valva dupa ce, vineri, in timpul sedintei parlamentare in care se discuta despre reforma justitiei, a fost surprins in forul legislativ citind o carte despre pisici, relateaza Politico. eu si Deutsche Welle.

Cotatiile petroliere, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Pretul titeiului brut a urcat ieri, pe pietele internationale, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani, in conditiile in care unele date arata declinul stocurilor de profil din SUA. in plus, investitorii asteapta decizia Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) privind extinderea acordului de reducere a productiei.

Un fost medic al SRI va avea pe mana cel mai mare buget din Sanatate

Casa Nationala de Sanatate, una dintre cele mai importante bogate din Romania, care primeste anual de la bugetul statului aproximativ 29 de miliarde de lei 6,4 miliarde de euro), are un nou presedinte, Laurentiu-Teodor Mihai, un exponent de marca al industriei farma din Romania ultimilor ani.

Radu Banciu: Romanul habar n-are cine e Eugen Ionescu, cel mai mare dramaturg din toate timpurile! El e cu Corina Chiriac si Stela Popescu... (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu atitudinea romanilor fata de adevaratele genii ale natiunii. Ce spectacole a vazut romanul? Nici.

Cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 100 de miliarde de dolari, ar dori sa angajeze 1.000 de IT-isti la Bucuresti

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a carui avere a atins 100 de miliarde de dolari, ar dori sa angajeze 1000 de specialisti IT pe teritoriul Romaniei.

Cel mai bogat om din lume se pregateste sa angajeze 1.000 de IT-isti la Bucuresti

Averea fondatorului Amazon, Jeff Bezos, a atins pentru prima oara 100 de miliarde de dolari, dupa ce a crescut cu 2,4 miliarde de dolari peste noapte, in conditiile in care actiunile Amazon au urcat cu 2%.

COLOSAL! Cel mai BOGAT om din lume se pregateste sa isi aduca multinationala-gigant la Bucuresti. in ce domeniu va face angajari MASIVE

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos foto),a carui avere a atins pentru prima oara 100 de miliarde de dolari,pozitionandu-l pe primul loc in clasamentul bogatilor lumii, si-a inchiriat un generos.

Andrei Vlad, cel mai tanar portar din istoria FCSB in cupele europene

FCSB a pierdut meciul de la Plzen, scor 0-2, dar a reusit sa arunce in lupta cel mai tanar portar din istoria clubului, in cupele europene.

FOTO Ministerul Transporturilor si-a pus drept coperta pe contul de Facebook o poza cu o autostrada cu trei benzi din... Polonia

Ministerul Transporturilor si-a schimbat miercuri seara fotografia-coperta de pe pagina oficiala de Facebook cu o noua imagine ce infatiseaza un tronson de autostrada cu cate trei benzi pe sens. Utilizatorii au remarcat rapid ca autostrada din fotografie nu e din Romania, ci de pe autostrada A4 din Polonia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )