Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cel mai bogat om din lume a devenit si mai bogat. Averea fondatorului Amazon a atins un prag istoric

B1 B1,
Cel mai bogat om din lume a devenit si mai bogat. Averea fondatorului Amazon a atins un prag istoric

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume si prima persoana din istoria moderna care a acumulat o avere de peste 100 de miliarde de dolari, si-a marit averea pana la o valoare istorica - 171,6 miliarde de. continuă pe B1

Este Vladimir Putin cel mai bogat om din lume? De ce speculeaza presa internationala ca asa ar fi

Detalii oficiale despre presedintelui Rusiai nu au fost facute niciodata publice intr-un mod transparent, prin urmare liderul de la Kremlin s-a aflat in permanenta in centrul speculatiilor. Vladimir Putin ar.

VIDEO Acest SUV sfideaza criza si e un monstru pe roti: cel mai puternic modelul Fiat Chrysler din istorie

Fiat Chrysler pregateste un nou model de SUV care e prezentat drept un monstru pe roti. Ar urma sa fie cel mai puternic SUV din istorie, dupa cum se lauda producatorul. Fiat Chrysler are.

Tesla este noul cel mai mare producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota, transmite CNBC, transmite News. ro.

Desertul de sare din America de Sud, cel mai neted loc din lume, are un rol surprinzator in tehnologia spatiala

In sud-vestul Boliviei, langa creasta Anzilor, la o altitudine de 3656 m deasupra nivelului marii, in apropiere de hotarul dintre Bolivia si Chile, se afla cel mai mare desert de sare din lume.

Jeff Bezos, mai bogat ca niciodata, in ciuda unui divort costisitor. La cat a ajuns averea sefului Amazon

Economiile lumii au probleme, dar nu ti-ai da seama daca te-ai uita la averea lui Jeff Bezos, care a ajuns la 172 de miliarde de dolari, un nou record pentru cea mai bogata persoana din lume, potrivit CNN si Bloomberg.

Tesla a devenit cel mai valoros producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota.

Tesla a scris istorie. A depasit Toyota si a devenit cea mai valoroasa companie auto din lume

La sfarsitul lunii trecute, Tesla a devenit cel mai valoros producator auto din lume, capitalizarea de piata a companiei depasind pentru prima data valoarea Toyota, scrie CNBC. Mai exact, actiunile Tesla au.

Tesla a devenit cel mai valoros producator din lume, depasind capitalizarea Toyota

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota, transmite CNBC.

Reteta Nutella de casa. Cel mai bun desert cu doar 5 ingrediente

Oare cine poate rezista ciocolatei. Starea de bine si papilele gustative se activeaza de cum vedem tableta cu patratele lucioase, borcanul cu celebra Nutella sau prajiturile inecate in delicioasa crema de cacao. Reteta Nutella de casa Dar cum se prepara acasa o crema de ciocolata care ar putea impresiona si cel mai exigent cofetar. Cu .

Cine este vedeta cu cel mai mare salariu de la Pro Tv? Florin Calinescu, dezvaluire neasteptata in direct

Intr-una din emisiunile sale, Catalin Maruta i-a avut invitati pe Andi Moisescu si Florin Calinescu. Carcotas, cum il stie toata lumea, acesta a abordat printre altele si subiectul salariilor din trustul Pro. Cine este vedeta cu cel mai mare salariu? Sa fie Andreea Esca? Andra?.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )