Libnet.ro
UNICEF

05:15

Tesla a devenit cel mai valoros producator din lume, depasind capitalizarea Toyota

Adevărul Adevărul,
Tesla a devenit cel mai valoros producator din lume, depasind capitalizarea Toyota

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota, transmite CNBC. continuă pe Adevărul

Tesla a devenit cel mai valoros producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota.

Tesla este noul cel mai mare producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota, transmite CNBC, transmite News. ro.

Cel mai cunoscut circ contemporan din lume se inchide din cauza pandemiei, dupa 36 de ani de activitate

Cirque du Soleil, celebra companie de divertisment si cel mai mare producator de circ contemporan din lume, a depus cerere de faliment. Compania a anuntat ca ii va concedia pe cei 3. 500 de angajati.

Unde poti vedea online 5Gang, filmul in care joaca Selly, cel mai popular vlogger din Romania (VIDEO)

Selly este cel mai cunoscut vlogger din Romania, iar filmul 5 Gang: Un altfel de Craciun s-a bucurat de un real succes dupa ce a fost lansat in cinematografe, mai ales in randul tinerilor. in cazul in.

Cine este cea mai cautata sportiva din lume pe Google in anul 2020. Si romanii au dorit zilnic sa afle detalii despre ea

Cu ocazia Zilei Intenationale a Femeii, motorul de cautare Google a dezvaluit cine este sportiva despre care intreg mapamondul a dorit sa afle informatii. Cine este cea care a ocupat locul 1 in Google Trends, la categoria femei din sport. Daca in Romania a fost Simona Halep, la nivel global a fost tot o colega de-a ei de breasla.

Vesti bune pentru turisti. A doua cea mai vizitata tara din lume permite circulatia libera

Turistii vor putea vizita din nou Spania. Spania a impus din 15 martie masuri de izolare si a avut in primele patru luni din 2020 doar 10,58 milioane de vizitatori, jumatate fata de numarul turistilor inregistrat in perioada ianuarie - aprilie 2019.

Cea mai fertila femeie din lume spune stop la 41 de ani. Are 44 de copii pe care ii creste singura, dupa ce sotul a parasit-o

Mariam Nabatanzi, din Uganda, este considerata una din cele mai fertile femei din lume, daca nu chiar cea mai fertile. Aceasta a dat nastere pentru prima oara la doar 13 ani. Dupa ce sotul a parasit-o, a fost nevoita sa isi creasca singura cei 44 de copii.

Transfagarasanul, deschis circulatiei rutiere: de cand poti sa te plimbi pe cel mai frumos drum

In cazul in care vrei sa iesi din casa si sa te plimbi pe Transfagarasan, cel mai frumos drum din Romania este deschis circulatiei rutiere incepand de astazi, 1 iulie, cu un.

FOTO Cel mai tanar cobzar din Romania, despre TEDx Valcea: Publicul a fost un pic rece, dar probabil ca nu este obisnuit cu astfel de evenimente

Legendara voce a filmelor, Irina Margareta Nistor si cel mai tanar cobzar din Romania, Bogdan Simion au vorbit intr-un eveniment organizat la Valcea despre povestile lor de viata, dar si despre revederea cu publicul.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )