Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bogat patron din Liga 1 dinamiteaza derbyul cu Steaua

Online Sport Online Sport,
Cel mai bogat patron din Liga 1 dinamiteaza derbyul cu Steaua

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, cauta sa isi motiveze jucatorii la maxim pentru ultimele doua meciuri din acest an de maxim interes cu Steaua. continuă pe Online Sport

Ronaldo, cel mai bun jucator din lume potrivit revistei World Soccer

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din lume in 2013 in urma unui sondaj realizat de prestigioasa revista World Soccer. Ca o curiozitate, Ronaldo a mai castigat acest trofeu in 2008, an in care a primit si singurul sau Balon de Aur de pana acum. De altfel o singura data in ultimii opt ani castigatorul trofeului World Soccer a fost diferit de cel al Balonului de Aur. S-a intamplat in 2010 cand Lionel Messi a primit Balonul de Aur, iar Xavi Hernandez a primit trofeul pentru cel mai bun jucator in viziunea cititorilor World Soccer.

Pretul nichelului urca la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci saptamani

Pretul nichelului a ajuns ieri, pe piata din Londra, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci saptamani, investitorii temandu-se de efectele interdictiei ce va fi pusa pe exporturile de minereuri din Indonezia.

Pretul petrolului american, aproape de cel mai ridicat nivel din octombrie

Pretul petrolului american West Texas Intermediate WTI) s-a mentinut, ieri, aproape de cel mai ridicat nivel din octombrie, pe fondul semnelor de consolidare a cererii, care reduce stocurile de profil ale SUA - cel mai mare consumator mondial de profil.

Business report: Cel mai valoros pasaport din lume. Cat te costa se devii cetatean european; Restantele statului omoara firmele, dar va fi si mai rau; De ce este blocata creditarea: bancherii cred ca firmele sunt prea riscante pentru a le acorda imprumut

Catastrofa din Grecia se repeta in America. Incarcat de datorii si cu economia in recesiune, Puerto Rico, stat aflat sub administratia SUA, este la un pas sa ajunga in situatia Greciei. nsula din Caraibe, cu 3,7 milioane de locuitori, da fiori. Scoala in Europa: Sansa de-a depasi conditia educationala a parintilor. Particularitatile Romaniei. Romania este tara europeana cu cel mai mare procent de copii care au acelasi nivel de educatie cu parintii lor. Indicatorul se numeste.

HM redeschide cel mai mare magazin din Romania

Retailerul de moda HM redeschide sambata magazinul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, acesta devenind in urma investitiilor cea mai mare locatie din Romania.

Este cel mai respectat antrenor din acest oras din Rusia. Iata ce le face elevor sale dupa ore

Antrenorul de tenis Zaur Abuladze este unul din cei mai respectati oameni din Nizhny Novgorod, Rusia. Barbatul, in varsta de 58 de ani, si-a deschis un club sportiv dedicat exclusiv tinerelor aspirante la.

VIDEO: Cum se fabrica SUV-ul Macan, cel mai nou membru din familia Porsche

Porsche a inceput anul acesta productia SUV-ului Macan, cel mai nou model din gama marcii germane premium, la uzina din Leipzig, unde este asamblat in totalitate in concordanta cu principiile avansate de fabricatie modulara.

Cel mai mare porc din tara a fost sacrificat la Oradea.

Porcul Sony, care cantarea nu mai putin de 350 de kilograme, a fost taiat azi la un han de langa Oradea. Sony a fost crescut in localitatea Mihai Bravu aflata la 20 de kilometri de capitala judetului Bihor. Animalul a fost taiat, parlit, transat si transformat in bunatati de sezon care au fost daruite familiilor nevoiase din Oradea.

Cel mai BOGAT om al Rusiei a renuntat la TOT. Acum, el si familia sa traiesc ca in BIBLIE

German Sterligov este o dovada vie ca niciodata nu este prea tarziu pentru a gasi fericirea, nici macar pentru bogatasi. Sterligov, al doilea milionar oficial al Rusiei de dupa caderea URSS si-a abandonat in 2005.

Cel mai EXCLUSIVIST zbor din lume. Familiile Obama, Bush si Clinton, intr-un singur avion

Imagini de colectie au fost publicate de fotograful oficial al Casei Albe, Pete Souza. Protagonistii: familia prezidentiala Obama, familia Bush si Hillary Clinton, toti calatorind cu acelasi avion spre ceremonia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )