Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ronaldo, cel mai bun jucator din lume potrivit revistei World Soccer

Online Sport Online Sport,
Ronaldo, cel mai bun jucator din lume potrivit revistei World Soccer

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din lume in 2013 in urma unui sondaj realizat de prestigioasa revista World Soccer. Ca o curiozitate, Ronaldo a mai castigat acest trofeu in 2008, an in care a primit si singurul sau Balon de Aur de pana acum. De altfel o singura data in ultimii opt ani castigatorul trofeului World Soccer a fost diferit de cel al Balonului de Aur. S-a intamplat in 2010 cand Lionel Messi a primit Balonul de Aur, iar Xavi Hernandez a primit trofeul pentru cel mai bun jucator in viziunea cititorilor World Soccer. continuă pe Online Sport

Cel mai EXCLUSIVIST zbor din lume. Familiile Obama, Bush si Clinton, intr-un singur avion

Imagini de colectie au fost publicate de fotograful oficial al Casei Albe, Pete Souza. Protagonistii: familia prezidentiala Obama, familia Bush si Hillary Clinton, toti calatorind cu acelasi avion spre ceremonia.

Olly Murs: Viitorul album trebuie sa fie cel mai bun din cariera mea!

Artistul britanic a dezvaluit in cadrul unui interviu recent ca inceputul anului 2014 va reprezenta pentru el startul lucrului la viitorul sau material de studio, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Albumul va fi inregistrat intr-un studio din New York, Olly Murs precizand faptul ca vrea ca acesta sa fie cel mai bun .

Fost director CIA: Victoria lui Bashar Al-Assad in Siria ar fi cel mai bun dintre trei scenarii oribile

Fostul director al CIA, Michael Hayden, a afirmat, joi, la Washington, ca victoria lui Bashar Al-Assad in Siria ar putea fi cel mai bun dintre trei scenarii oribile, relateaza AFP. Hayden, director al.

O victorie a lui Assad in Siria, cel mai bun din trei scenarii groaznice.

Fostul director CIA, Michael Hayden, sustine ca o victorie a lui Bashar al-Assad in Siria ar putea fi cel mai bun dintre trei scenarii foarte, foarte groaznice, dintre care niciunul nu prevede victoria pentru rebeliune. Evocand una dintre posibilitati, cea a lui Assad castigator, acesta a declarat: Trebuie sa va spun ca in acest moment, atat de oribil pe cat ar parea, inclin sa cred ca aceasta optiune ar fi cea mai buna din cele trei foarte, foarte oribile rezultate eventuale ale .

Pretul nichelului urca la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci saptamani

Pretul nichelului a ajuns ieri, pe piata din Londra, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci saptamani, investitorii temandu-se de efectele interdictiei ce va fi pusa pe exporturile de minereuri din Indonezia.

Pretul petrolului american, aproape de cel mai ridicat nivel din octombrie

Pretul petrolului american West Texas Intermediate WTI) s-a mentinut, ieri, aproape de cel mai ridicat nivel din octombrie, pe fondul semnelor de consolidare a cererii, care reduce stocurile de profil ale SUA - cel mai mare consumator mondial de profil.

Titlurile Electroputere au crescut cu 145,91%

Avansul la luna al actiunilor societatii Electroputere Craiova simbol EPT) a fost, in perioada 8 noiembrie - 9 decembrie, de 145,91%, raportat la moneda europeana, potrivit unei analize a ziarului BURSA. Progresul EPT a adus investitorilor cel mai bun randament din randul tuturor plasamentelor existente in piata.

Care este cel mai bun moment al zilei pentru o cafea?

V-ati intrebat vreodata daca exista un moment al zilei in care este cel mai bine sa iti bei cafeaua? Probabil stiti ca nu este o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. Dar, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un efect. Explicatia pentru acest lucru este legata de un concept extrem de interesant, dar foarte rar discutat: cronofarmacologie.

Seful Duraziv: Sunt sanse ca 2014 sa fie cel mai bun an de la declansarea crizei. Focusul va ramane pe termoizolare

Anul 2014 va fi marcat de doua evenimente politice importante alegerile prezidentiale si cele europarlamentare, iar intr-un an politic cel mai mult de castigat are industria constructiilor, intrucat o parte din investitii sunt directionate.

HM redeschide cel mai mare magazin din Romania

Retailerul de moda HM redeschide sambata magazinul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, acesta devenind in urma investitiilor cea mai mare locatie din Romania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )