Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel mai bun angajator. Ce avantaje ofera compania ca sa creasca atasamentul angajatilor

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun angajator. Ce avantaje ofera compania ca sa creasca atasamentul angajatilor

Echitatea salariala, pachetul de beneficii extins asupra angajatului, dar si a familiei acestuia, recunoasterea meritelor, altfel decat prin salariu, accesul la noi oportunitati in cariera se numara printre cele mai importante criterii mentionate de angajati atunci cand vine vorba de fidelizarea fata de angajator, arata un studiu Aon. Potrivit acestuia, Adobe Romania este in continuare considerat cel mai bun angajator. continuă pe Adevărul

Gala premiilor Gopo 2018 - Vlad Ivanov, desemnat cel mai bun actor ntr-un rol principal; Diana Cavaliotti, cea mai buna actrita; Daniel Sandu, cel mai bun regizor

Vlad Ivanov, protagonistul filmului Un pas in urma serafimilor, regizat de Daniel Sandu, a fost desemnat castigator al categoriei cel mai bun actor intr-un rol principal a premiilor Gopo, care sunt decernate marti, la Teatrul National din Bucuresti. Diana Cavaliotti a fost desemnata cea mai buna actrita, iar Daniel Sandu cel mai bun regizor.

Land Rover ameninta cu cel mai bun off-roader de pana acum: Noul Defender va eclipsa Mercedes-ul G-Class!

Un director de proiectare din cadrul Land Rover Studio a spus despre noul Defender ca va fi mult mai bun decat legendarul Mercedes G-Class. Off-roaderul britanicilor va debuta anul acesta si nu va fi anuntat de niciun concept, de frica sa nu il copieze chinezii.

Care e cel mai bun combustibil iarna, de la benzina la electricitate

Cand vine vorba despre combustibil, oferta pe piata este destul de mare si tocmai de aceea soferii nu stiu intotdeauna ce sa aleaga. Exista conducatori auto care sunt de parere ca benzina este mai buna daca va alege o companie mai cunoscuta. in randul conducatorilor auto exista un zvon potrivit caruia carburantul din Romania ar [].

Premiile Gopo 2018. Un pas in urma serafimilor, marele castigator. Vlad Ivanov, cel mai bun rol masculin principal, Diana Cavaliotti, cea mai buna actrita in rol principal

Un pas in urma serafimilor, debutul in lungmetraj al regizorului Daniel Sandu, a fost marele castigator al galei premiilor Gopo, ce a avut loc marti seara, la Teatrul National Bucuresti TNB), productia.

BUNA VESTIRE 2018. Reteta pentru cel mai bun peste la cuptor! Gata in doar 15 minute!

Ingrediente: 500 g file peste alb, 30 g unt, 1 lamaie, 1 legatura patrunjel, sare, piper, paprica, File de peste la cuptor cu lamaie - mod de preparare: Untul se topeste 1 minut.

VIDEO Cel mai autentic castel medieval ofera privelisti de basm. Ruinele Cetatii Colt au ramas ca in urma cu trei secole

Cetatea Colt nu a suferit nicio interventie de restaurare in ultimele secole si a ramas astfel unul dintre cele mai autentice monumente istorice din tara.

Gala Gopo, in direct la TVR: postul public, nominalizat la categoria Cel mai bun film documentar

Cea mai importanta seara dedicata filmului romanesc, Gala Premiilor Gopo 2018, va fi transmisa in direct, marti, 27 martie, la TVR 2, de la ora 20.

Cand e cel mai bun moment pentru altoirea pomilor

Gradinarii si specialistii in horticultura spun ca ne aflam in cea mai buna perioada din an pentru altoirea pomilor. Astfel, acestia indica faptul ca de la sfarsitul lunii februarie si pana la inceputul lunii aprilie altoirea pomilor are cele mai mari sanse sa aiba succes.

Cartea Forma apei, a carui ecranizare a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun film, in librarii

Romanul Forma apei, de Guillermo del Toro si Daniel Kraus, a aparut in aceasta saptamina in colectia Biblioteca Polirom, in traducerea Veronicai D. Niculescu.

Titlurile Alumil urca pe primul loc al cresterilor bursei locale

Actiunile Alumil Rom Industry ALU), companie care produce si distribuie sisteme de profile din aluminiu, au beneficiat de o crestere a cotatiei de 11,42%, in intervalul 15 - 22 martie, devenind cel mai rentabil emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )