Libnet.ro
UNICEF

13:01

Land Rover ameninta cu cel mai bun off-roader de pana acum: Noul Defender va eclipsa Mercedes-ul G-Class!

Auto Ro Auto Ro,
Land Rover ameninta cu cel mai bun off-roader de pana acum: Noul Defender va eclipsa Mercedes-ul G-Class!

Un director de proiectare din cadrul Land Rover Studio a spus despre noul Defender ca va fi mult mai bun decat legendarul Mercedes G-Class. Off-roaderul britanicilor va debuta anul acesta si nu va fi anuntat de niciun concept, de frica sa nu il copieze chinezii. continuă pe Auto Ro

Care e cel mai bun combustibil iarna, de la benzina la electricitate

Cand vine vorba despre combustibil, oferta pe piata este destul de mare si tocmai de aceea soferii nu stiu intotdeauna ce sa aleaga. Exista conducatori auto care sunt de parere ca benzina este mai buna daca va alege o companie mai cunoscuta. in randul conducatorilor auto exista un zvon potrivit caruia carburantul din Romania ar [].

BUNA VESTIRE 2018. Reteta pentru cel mai bun peste la cuptor! Gata in doar 15 minute!

Ingrediente: 500 g file peste alb, 30 g unt, 1 lamaie, 1 legatura patrunjel, sare, piper, paprica, File de peste la cuptor cu lamaie - mod de preparare: Untul se topeste 1 minut.

O fata din Constanta este cel mai bun performer stiintific francofon al Romaniei, in anul 2018

Veronica Hagi, doctorand la Scoala doctorala a Universitatii Ovidius din Constanta, a fost declarata.

Cand e cel mai bun moment pentru altoirea pomilor

Gradinarii si specialistii in horticultura spun ca ne aflam in cea mai buna perioada din an pentru altoirea pomilor. Astfel, acestia indica faptul ca de la sfarsitul lunii februarie si pana la inceputul lunii aprilie altoirea pomilor are cele mai mari sanse sa aiba succes.

Jaguar Land Rover vrea sa testeze masini autonome care se parcheaza singure: tehnologia va fi pusa la incercare intr-un oras din Marea Britanie

Grupul Jaguar Land Rover a prezentat o tehnologie care permite masinilor autonome sa caute un loc de parcare si sa parcheze singure. Compania spune ca testele vor avea loc in orasul britanic Milton Keynes.

Cartea Forma apei, a carui ecranizare a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun film, in librarii

Romanul Forma apei, de Guillermo del Toro si Daniel Kraus, a aparut in aceasta saptamina in colectia Biblioteca Polirom, in traducerea Veronicai D. Niculescu.

Titlurile Alumil urca pe primul loc al cresterilor bursei locale

Actiunile Alumil Rom Industry ALU), companie care produce si distribuie sisteme de profile din aluminiu, au beneficiat de o crestere a cotatiei de 11,42%, in intervalul 15 - 22 martie, devenind cel mai rentabil emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Cel mai vechi producator de arme american a declarat falimentul

Cel mai vechi producator de arme din America, Remington Outdoor, a declarat falimentul in urma scaderii vanzarilor. Analistii sunt de parere ca motivul din spatele acestei scaderi este ca oamenii sunt mai putin ingrijorati de posibilitatea unor noi restrictii ale vanzarilor de arme datorita preluarii mandatului prezidential de catre Donald Trump, scrie BBC.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: Cel mai grav lucru in viata este sa risti sa iti pierzi viata

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3,pilda zilei. Cel mai grav lucru in viata este sa risti sa iti pierzi viata. Celelalte lucruri se rezolva, a spus.

Sarbatoarea Mierii de la Blaj, cel mai mare targ apicol din Romania

Sambata, la Blaj, se desfasoara cel mai mare targ apicol din Romania, la care sunt prezenti 150 de e.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )