Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cel mai bun antivirus din lume ajunge la versiunea 2015 - Bitdefender a lansat Total Security si in Romania

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun antivirus din lume ajunge la versiunea 2015 - Bitdefender a lansat Total Security si in Romania

Bitdefender lanseaza versiunea 2015 a suitei de produse de securitate. Disponibil in Statele Unite de la inceputul lunii iulie, noul Bitdefender Total Security 2015 ajunge acum si la utilizatorii din Romania. continuă pe Adevărul

Are 30 de ani si e pe cale sa devina cel mai bogat om din lume

Mark Zuckerberg este la un pas de a i se pune titulatuta de cel mai bogat om din lume . Desi are doar 30 de ani, averea acestuia este estimata la 33,1 miliarde dolari, potrivit Market Watch.

Acesta este cel mai IUBIT sef din lume. Mii de angajati au protestat dupa ce a fost concediat: Ne spunea pe nume, ne strangea mana. Un om extraordinar

De regula persoanele din conducerea institutiilor vor sa se impuna in fata angajatilor prin putere si un stil autoritar. insa nu de fiecare data aceste masuri dau rezultate. Arthur Demoulas, CEO-ul lantului.

Un film din 1929 a fost ales CEL MAI BUN DOCUMENTAR

Man with a Movie Camera, de Dziga Vertov, un film mut din anul 1929, a fost ales cel mai bun documentar, in urma unui sondaj la care au participat 300 de cineasti si critici, informeaza bbc. co. uk, conform.

Bancul zilei: Nevasta si cel mai bun prieten

Un tip isi gaseste nevasta cu cel mai bun prieten al lui in dormitor.

Palatul Parlamentului se afla pe locul trei intr-un top al celor mai impunatoare cladiri din lume

Palatul Parlamentului din Bucuresti se afla pe locul al treilea intr-un top 10 al celor mai impunatoare cladiri din lume, realizat de publicatia britanica The Independent. Lista celor mai impunatoare cladiri din.

10 motive pentru cel mai bun oras din Europa. Specialist in branding: Clujul are farmec si o aplecare spre viata boema pe care putine orase din Europa le au

Adrian Docea, consultant in branding si publicitate, a creat site-ul www. bestcityineurope. com care prezinta, in engleza, 10 motive care califica Clujul drept cel mai bun oras din Europa. Prima sa afacere, o agentie de publicitate, a deschis-o la 19 ani. A lucrat mai multi ani la BBDO, cea mai mare agentie de publicitate din Europa Centrala si de Est, unde a fost si director de strategie timp de patru ani la filiala din Moscova.

Schimbare de lider in cea mai mare piata din lume: Samsung, detronat de Xiaomi in China

Producatorul de smartphone-uri Xiaomi Corp. si-a triplat livrarile pe piata din China trimestrul trecut, depasind astfel Samsung si devenind cel mai mare jucator in statul asiatic, la doar patru ani de la inceputurile companiei.

inmatricularile Dacia in Franta au inregistrat la sapte luni cel mai mare avans din piata, de 22,4%

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Franta au crescut cu 22,4% in primele sapte luni ale anului, la 66. 836 de unitati. Acesta a fost cel mai puternic avans dintre marcile cu vanzari semnificative,.

VIDEO Un film mut din anul 1929, votat cel mai bun documentar din toate timpurile

Man with a Movie Camera, de Dziga Vertov, un film mut din anul 1929, a fost ales cel mai bun documentar, in urma unui sondaj la care au participat 300 de cineasti si critici.

Un film mut din anul 1929, votat cel mai bun documentar

Man with a Movie Camera a fost preferatul a peste 100 de cineaste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )