Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un film mut din anul 1929, votat cel mai bun documentar

România Liberă România Liberă,
Un film mut din anul 1929, votat cel mai bun documentar

Man with a Movie Camera a fost preferatul a peste 100 de cineaste. continuă pe România Liberă

Un film din 1929 a fost ales CEL MAI BUN DOCUMENTAR

Man with a Movie Camera, de Dziga Vertov, un film mut din anul 1929, a fost ales cel mai bun documentar, in urma unui sondaj la care au participat 300 de cineasti si critici, informeaza bbc. co. uk, conform.

Test Drive Wall-Street: BMW X4, cel mai sportiv X german

BMW a lansat in urma cu 15 ani primul sau SUV, modelul X5 1999), iar ulterior a extins linia cu crossoverele X3 2003), X6 2007), X1 2009) si anul acesta cu X4, cel mai sportiv si mai bine asamblat X.

Numarul firmelor care s-au dizolvat este cu 26% mai mic fata de aceeasi perioada din anul trecut

In primele cinci luni ale acestui an, 7. 531 de firme s-au dizolvat, cu 26,29% mai putine fata de aceeasi perioada din anul trecut, iar 7. 546 de companii si-au suspendat activitatea, in scadere cu 29,49%, conform datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), citate de un comunicat RisCo remis redactiei.

Gionee GN9005 cel mai subtire smartphone a devenit si mai subtire

Desi nu a ajuns inca pe piata, Gionee GN9005 se anunta a fi cel mai subtire smartphone din lume, de doar cinci milimetri grosime. Giganti precum Samsung, Apple, HTC, LG sau Sony sunt intr-o permanenta competitie pentru a crea cel mai performant smartphone, cu cea mai buna camera si cel mai atragator design. Nu aceleasi companii intra insa in cursa pentru cel mai subtire telefon inteligent. De cateva luni bune, detinatorul acestui superlativ absolut in specificatii este Gionee Elife S5.

Monaco se lauda cu CEL MAI MARE NUMAR DE MILIONARI

Principatul Monaco se poate lauda cu cel mai mare numar de milionari, in comparatie cu orice alt oras din lume, conform unui studiu recent, citat de agentia Novinite. Un total de 29,1% din populatia din.

Are 30 de ani si e pe cale sa devina cel mai bogat om din lume

Mark Zuckerberg este la un pas de a i se pune titulatuta de cel mai bogat om din lume . Desi are doar 30 de ani, averea acestuia este estimata la 33,1 miliarde dolari, potrivit Market Watch.

Record Destiny: cel mai mare test beta de pe actuala generatie de console

Activision Publishing si Bungie au confirmat faptulca milioane de persoane au participat in cadrul testului beta pentru Destiny, cel mai mare test de pe generatia actuala de console. Testul a beta a inclus o parte din activitatile ce vor fi disponibile in Destiny, fiind prima data disponibil pe PlayStation 4 si PlayStation 3 din data de 17 iulie. Destiny Beta s-a incheiat pe data de 27 iulie, in total participand 4,638,937 de jucatori. Acesta este cel mai mare test beta [].

IRES: Gabriel Oprea, cel mai apreciat ministru de Interne

Gabriel Oprea este cel mai apreciat ministru de Interne. Un sondaj IRES arata ca activitatea sa la carma MAI este considerata mai buna decat cea a predecesorilor sai. La intrebarea Cum apreciati activitatea.

Ponta: Procedurile de durata si pretul cel mai mic la licitatii, cauza pentru ultimul loc la bani UE

Mentinerea unor proceduri de durata si a conditiei privind pretul cel mai scazut pentru atribuirea contractelor de achizitii publice reprezinta principala cauza a faptului ca Romania este pe ultimul loc la absorbtia fondurilor europene, a afirmat premierul Victor Ponta aseara, transmit surse din presa.

REVISTA PRESEI: Cel mai periculos concurent pentru CFR Calatori

Adevarul deschide revista presei de vineri cu un articol in care prezinta cel mai periculos concurent pentru CFR Calatori. Gandul scrie despre detaliul pe care Ponta l-a uitat la rectificarea bugetara. Capital arata ca in vreme ce Guvernul viseaza miliarde din insolvente, legea il contrazice. Evenimentul Zilei dezvaluie ce gandeste femeia care a fost casatorita cu spionul pedofil. Hotnews explica motivele inundatiilor din sud-vestul tarii. Wall-street spune ca Electrica este aproape invizibila pe Bursa din Londra la o luna de la listare. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Adrian Mutu neaga conflictul cu suporterii.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )