Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai bun job pentru tine in functie de zodie. Sigur nu stiai asta!

Antena3 Antena3,
Cel mai bun job pentru tine in functie de zodie. Sigur nu stiai asta!

Un sondaj realizat de catre CareerBuilder. com printre 9. 000 de angajati a scos la iveala faptul ca persoanele nascute in Scorpion, Leu, Taur si Rac au un venit mediu de peste 100. 000 de dolari pe an, in timp ce. continuă pe Antena3

Pariul lui Hagi: Va fi cel mai bun atacant din Liga 1

Gheorghe Hagi l-a cedat in aceasta iarna pe atacantul George Tucudean la CFR Cluj din postura de golgeter al celor de la Viitorul.

Cum arata cel mai bun HOTEL din lume. O camera COSTA cat...

In fiecare an, TripAdvisor acorda premiul Travelers Choice Alegerea calatorului) unui hotel, pe baza analizei a catorva milioane de review-uri lasate de clienti pe site. Potrivit Time,in 2018,.

SIF Moldova devine cel mai rentabil emitent din BET-FI

Beneficiind de un avans de 3,99%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 ianuarie - 30 ianuarie, actiunile SIF Moldova SIF2) marcheaza cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a caror crestere a fost, in aceasta perioada, de 0,25%.

VIDEO Colectia de lovituri magice reusite de Roger Federer la Australian Open, care arata de ce e cel mai bun tenismen din toate timpurile

Roger Federer a incheiat triumfator Australian Open, unde a cucerit al 20-lea Grand Slam din cariera sa profesionista.

Proiect surpriza pregatit de Ion Tiriac: Cel mai bogat roman anunta ca va investi 300 de milioane de euro pentru... (VIDEO)

Proiect ambitios pentru Ion Tiriac. Cel mai bogat om din Romania vrea sa construiasca in Otopeni o universitate sportiva pentru pregatirea viitorilor campioni. Universitatea lui Tiriac va avea nu mai putin de.

Cel mai inalt barbat din lume si cea mai scunda femeie din lume au pozat impreuna. Cum arata inedita pereche FOTO

Sultan Kosen 35 de ani), cel mai inalt om din lume, si Jyoti Amge, cea mai scunda femeie din lume 24 de ani), au pozat impreuna pentru turistii din Cairo, la un eveniment organizat de Ministerul Culturii Egiptene, la Marea Piramida din Giza.

Cutremur in Romania, in urma cu putin timp! Seismul este cel mai puternic de la inceputul anului

Un cutremur cu magnitudinea 3,9 a avut loc duminica, in judetul Buzau, fiind cel mai puternic seism inregistrat in acest an. Potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului, seismul cu magnitudinea.

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, dupa ce pe Facebook au fost postate imagini dezolante cu unitatea pe care o conduce: Se renoveaza spitalul. Fotografiile postate sunt facute din cel mai urat unghi

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Voichita Lazureanu, spune, dupa ce pe Facebook au aparut mai multe imagini cu peretii scorojiti, mobilierul ruginit si cersafuri dezolante ale unitatii pe care o conducere, ca spitalul se renoveaza, in sfarsit, dupa 40 de ani, ca fotografiile postate sunt facute din cel mai urat unghi si ca lenjeriile sunt doar vechi si foarte uzate, potrivit News. ro. De asemenea, aceasta a zis laDigi24ca ea s-ar aseza in paturile din spital, pentru ca sunt curate.

Italienii de la au plecat cu mana goala. McLaren-ul 720S a fost desemnat cel mai frumos supercar din 2017

Un juriu format din 17 membri din diverse domenii de activitate a desemnat McLaren-ul 720S ca fiind cel mai frumos supercar al anului 2017. Pentru acest titlu prestigios s-a luptat si noul Portofino.

Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, plin de gunoaie. Se fac controale dupa ce a expirat contractul de curatenie

Se fac controale peste controale la Aeroportul Otopeni dupa ce a expirat contractul de curatenie. Cel mai mare aeroport din Romania, cu profit de peste 80 de milioane de euro in 2017, a ajuns sa isi cheme.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )