Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pariul lui Hagi: Va fi cel mai bun atacant din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Pariul lui Hagi: Va fi cel mai bun atacant din Liga 1

Gheorghe Hagi l-a cedat in aceasta iarna pe atacantul George Tucudean la CFR Cluj din postura de golgeter al celor de la Viitorul. continuă pe Online Sport

Cum arata cel mai bun HOTEL din lume. O camera COSTA cat...

In fiecare an, TripAdvisor acorda premiul Travelers Choice Alegerea calatorului) unui hotel, pe baza analizei a catorva milioane de review-uri lasate de clienti pe site. Potrivit Time,in 2018,.

Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, plin de gunoaie. Se fac controale dupa ce a expirat contractul de curatenie

Se fac controale peste controale la Aeroportul Otopeni dupa ce a expirat contractul de curatenie. Cel mai mare aeroport din Romania, cu profit de peste 80 de milioane de euro in 2017, a ajuns sa isi cheme.

Bucuresti: cel mai activ oras din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele mai scumpe chirii

Bucurestiul a fost, in 2017, cel mai activ oras din punct de vedere imobiliar din Romania si cu cele.

VIDEO Donald Trump, in discursul despre starea natiunii: e cel mai bun moment pentru visul american

Nu a existat niciodata un moment mai bun pentru a incepe sa traiesti visul american, a declarat pres.

Cel mai bun paramedic din Romania isi imbraca fetita in costum SMURD: Mi-as dori sa-mi calce pe urme, dar nu-i voi impune ce sa faca

Echipa SMURD de la Valcea este de trei ani pe primul loc pe tara la Competitia Nationala de Descarcerare si Acordare a Primul Ajutor Calificat, la proba dedicata acordarii primului ajutor. Liderul echipei este Constantin Cristian Carciumaru, un tanar extrem de dedicat meseriei.

SIF Moldova devine cel mai rentabil emitent din BET-FI

Beneficiind de un avans de 3,99%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 ianuarie - 30 ianuarie, actiunile SIF Moldova SIF2) marcheaza cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a caror crestere a fost, in aceasta perioada, de 0,25%.

Italienii de la au plecat cu mana goala. McLaren-ul 720S a fost desemnat cel mai frumos supercar din 2017

Un juriu format din 17 membri din diverse domenii de activitate a desemnat McLaren-ul 720S ca fiind cel mai frumos supercar al anului 2017. Pentru acest titlu prestigios s-a luptat si noul Portofino.

Cel mai misterios manuscris din lume a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Ce contine

Cel mai misterios manuscris al lumii a fost descifrat dupa mai bine de 500 de ani. Manuscrisul Voynich are forma unei carti ilustrate cu 232 pagini. Textul este scris cu litere si cuvinte.

Berlinala 2018: Calin Peter Netzer, in juriul care acorda premiul pentru cel mai bun lungmetraj de debut. Filmul Adinei Pintilie, nominalizat

Regizorul roman Calin Peter Netzer face parte din juriul care acorda premiul pentru cel mai bun lungmetraj de debut in cadrul Festivalului de Film de la Berlin 15-25 februarie), la care este nominalizata si pelicula Adinei Pintilie Nu ma atinge-ma.

Dafora, liderul cresterilor bursei din ultima saptamana

Actiunile Dafora DAFR) au avut parte de o ultima saptamana benefica, pretul titlurilor companiei de foraj petrolier si gaze naturale urcand, in perioada 19 ianuarie - 26 ianuarie, cu 14,18%, in raport cu moneda euro, reprezentand astfel emitentul cu cel mai bun randament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. De asemenea, cotatia DAFR a inregistrat cea mai buna evolutie de la bursa locala si in 2018, pretul actiunilor urcand cu 44%, in raport cu moneda euro, de la inceputul anului intervalul 3 ianuarie - 26 ianuarie).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3073 seconds )