Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai bun jucator cumparat vreodata de CSMS Iasi. Atacantul brazilian Wesley se intoarce in fotbalul romanesc la varsta de 33 de ani

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun jucator cumparat vreodata de CSMS Iasi. Atacantul brazilian Wesley se intoarce in fotbalul romanesc la varsta de 33 de ani

Atacantul brazilian Wesley Lopez da Silva urmeaza sa semneze astazi, 28 iulie, un contract pentru o perioada de un an cu echipa de fotbal CSMS Iasi. continuă pe Adevărul

Cel mai bun curs leu/euro din ultimele trei saptamani

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut luni cu 1,27 bani 0,29%), la 4,3873 lei/euro, minimul a trei saptamani si aproape de cel mai redus nivel la care s-au derulat tranzactii pe piata interbancara.

Noi detalii despre Android One: in octombrie vine cel mai bun Android pentru telefoane ieftine

In urma cu o luna, Google a prezentat Android One. Este o versiunestock de Android destinata dispozitivelor foarte ieftine pentru tarile in curs de dezvoltare. Primele modele vor fi lansate in octombrie, iar pretul este intr-adevar mic. La finalul lunii iunie, la Google I/O, gigantul american si-a prezentat Android One si planul prin care vrea sa cucereasca si mai mult pietele ieftine. Producatorul Spice din India pregateste unul dintre primele smartphone-uri cu One, iar lansarea se va derula in octombrie, [].

Afla cel mai bun tratament al insomniei Studiu

Din cauza vietii agitate, tot mai multi oameni au probleme cu somnul si, prin urmare, sunt interesati de tratamentul insomniei. Cum acest subiect este atat de fierbinte in epoca moderna, oamenii de stiinta.

Wesley a semnat cu CSMS Iasi

Asa cum anuntam inca de duminica, atacantul brazilian Wesley Lopes a revenit in Romania si a semnat cu nou promovata CSMS Iasi.

Liga I: CSMS Iasi - FC Viitorul 0-0

Echipa CSMS Iasi a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia FC Viitorul, intr-un meci din prima etapa a sezonului 2014-2015 a Ligii I.

Liga 1: Brazilianul Wesley a semnat un contract valabil un sezon cu CSMS Iasi

Atacantul brazilian Wesley Lopes a semnat, in cursul zilei de luni, un contract valabil pentru un an de zile cu echipa CSMS Iasi, din Liga 1, informeaza site-ul oficial al gruparii moldovene.

Cel mai ieftin telefon de la Microsoft si 5 motive pentru care este perfect pentru bugete mici

Nokia Lumia 530 este cel mai ieftin telefon pe care Microsoft il lanseaza cu Windows Phone. Compania a alcatuit o lista cu 10 lucruri pe care telefonul le face foarte bine, dar noi am reduce-o la cinci lucruri esentiale pentru care l-ai cumpara. Pe site-ulConversations al Nokia exista o lista cu cele mai importante calitati ale Nokia Lumia 530. Este cel mai nou si mai ieftin model cu Windows Phone 8. 1, castiga in lupta cu cele mai multe modele ieftine [].

INCOME: Cel mai bogat SAT din lume

Stim cu totii ca, cel mai des, viata la sat nu presupune tocmai un confort sporit sau un trai indestulat. Chinezii ne contrazic insa. Pentru ca, im mod absolut paradoxal, ei au cel mai bogat SAT din lume, unde.

Cel mai bogat SAT din lume. Locuitorii au cel putin 200.000 de euro in conturi. Cum arata taxiurile

Cu 2. 000 de locuitori inregistrati, satul chinez Huaxi este considerat a fi cel mai bogat sat din intraga lume si asta pentru ca fiecare rezident are in conturile bancilor cate 200. 000 de euro. Satul s-a dezvoltat.

Cel mai bogat SAT din lume.Fiecare locuitor are cel putin 200.000 de euro in conturi. Cum arata taxiurile

Cu 2. 000 de locuitori inregistrati, satul chinez Huaxi este considerat a fi cel mai bogat sat din intraga lume si asta pentru ca fiecare rezident are in conturile bancilor cate 200. 000 de euro. Satul s-a dezvoltat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )