Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel mai bun pandispan cu zmeura

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun pandispan cu zmeura

Pentru cel mai bun pandispan cu zmeura, fructul trebuie sa fie ferm, cu o culoare vie atunci cand il cumperi. Poate fi pastrata 1-2 zile la temperatura camerei, in functie de cat de coapta este, si cel mult o saptamana la frigider. continuă pe Adevărul

Galaxy Note 7 are cel mai bun ecran intalnit pe vreun telefon

Galaxy Note 7 nu este nici pe departe revolutionar cand vine vorba de specificatii, dar se pare ca are cel mai bun ecran folosit vreodata de catre un smartphone. Din multe puncte de vedere, Galaxy Note 7 este doar un S7 mai mare cu suport pentru S Pen. Puterea de procesare este identica, iar plusurile [].

Cel mai bun tort de ciocolata cu crema

Prajitura perfecta pentru petreceri cu prietenii ori in familie este cel mai bun tort de ciocolata cu crema, a carui reteta ti-o dezvaluim mai jos. Permite-ti un rasfat cu o felie din acest tort pe care o poti insoti de o cana de cafea calda.

Un elev ROMAN, cel mai bun OLIMPIC la chimie din LUME. Andrei Iliescu :Un profesor poate sa faca o clasa intreaga sa placa foarte mult o anumita materie

Andrei Iliescu este cel mai bun bun olimpic la chimie din lume. Andrei Iliescu se claseaza pe primul loc la Olimpiada Internationala. A obtinut sapte medalii de aur si doua de argint. Multe ore de.

Acesta este operatorul care ofera cel mai bun internet pe mobil in Romania

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a comunicat de curand numele operatorului care ofera cel mai rapid internet pe mobil, scrie Playtech. roConcurenta pe piata.

REVISTA PRESEI. Firma care ofera cel mai bun Internet mobil din Romania

Ziarul Click ne anunta, vineri, ce firma ofera celmai bun Internet mobil din Romania. Datele provin de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Plus de 8,65%, pentru Sinteza Oradea

Actiunile Electroarges ELGS) s-au apreciat cu 24,44%, raportat la euro, in perioada 1-8 august, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, topul fiind completat de titlurile Sinteza Oradea +8,65%) si Vrancart +7,56%).

Expertii au decis! Acesta este telefonul mobil cu cel mai bun ecran

Se pare ca avem un nou campion la capitolul display, scrie publicatia onlineplaytech. roCele mai multe dispozitive Android de top lansate in ultima perioada dispun de afisaje QHD, dupa ce, pentru prima data.

EXCLUSIV. Cel mai bogat dintre candidatii pentru Consiliul Superior al Magistraturii: Femeile frumoase si inteligente primesc si cadouri

Dintre cei 29 de judecatori si 15 procurori candidati pentru Consiliul Superior al Magistraturii, unii magistrati au averi impresionante, altii par a fi chiar saraci.

Cel mai bun inotator roman de la RIO. Povestea lui Robert Glinta, sportivul caruia nimeni nu-i dadea nici o sansa

Marile sperante ale inotului romanesc se leaga de numele unui tanar de 19 ani. Robert Glinta este legitimat la Clubul Sportiv Universitatea Cluj si este student la Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Babes-Bolyai.

Actiunile Electroarges, pe prima pozitie in top, dupa achizitiile efectuate de Vidraru si Tudor Dumitru

Actiunile Electroarges ELGS) s-au apreciat cu 27,9%, raportat la euro, in perioada 29 iulie - 5 august, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, dupa o serie de achizitii efectuate de actionarii Vidraru si Tudor Dumitru. Pe 1 iulie, Vidraru si Tudor Dumitru au raportat Bursei o detinere concertata de 18,192% din titlurile ELGS.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )