Libnet.ro
UNICEF

09:00

Galaxy Note 7 are cel mai bun ecran intalnit pe vreun telefon

Playtech Playtech,
Galaxy Note 7 are cel mai bun ecran intalnit pe vreun telefon

Galaxy Note 7 nu este nici pe departe revolutionar cand vine vorba de specificatii, dar se pare ca are cel mai bun ecran folosit vreodata de catre un smartphone. Din multe puncte de vedere, Galaxy Note 7 este doar un S7 mai mare cu suport pentru S Pen. Puterea de procesare este identica, iar plusurile []. continuă pe Playtech

Cel mai bun tort de ciocolata cu crema

Prajitura perfecta pentru petreceri cu prietenii ori in familie este cel mai bun tort de ciocolata cu crema, a carui reteta ti-o dezvaluim mai jos. Permite-ti un rasfat cu o felie din acest tort pe care o poti insoti de o cana de cafea calda.

Un elev ROMAN, cel mai bun OLIMPIC la chimie din LUME. Andrei Iliescu :Un profesor poate sa faca o clasa intreaga sa placa foarte mult o anumita materie

Andrei Iliescu este cel mai bun bun olimpic la chimie din lume. Andrei Iliescu se claseaza pe primul loc la Olimpiada Internationala. A obtinut sapte medalii de aur si doua de argint. Multe ore de.

Plus de 8,65%, pentru Sinteza Oradea

Actiunile Electroarges ELGS) s-au apreciat cu 24,44%, raportat la euro, in perioada 1-8 august, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, topul fiind completat de titlurile Sinteza Oradea +8,65%) si Vrancart +7,56%).

Cel mai bun inotator roman de la RIO. Povestea lui Robert Glinta, sportivul caruia nimeni nu-i dadea nici o sansa

Marile sperante ale inotului romanesc se leaga de numele unui tanar de 19 ani. Robert Glinta este legitimat la Clubul Sportiv Universitatea Cluj si este student la Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Babes-Bolyai.

Actiunile Electroarges, pe prima pozitie in top, dupa achizitiile efectuate de Vidraru si Tudor Dumitru

Actiunile Electroarges ELGS) s-au apreciat cu 27,9%, raportat la euro, in perioada 29 iulie - 5 august, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, dupa o serie de achizitii efectuate de actionarii Vidraru si Tudor Dumitru. Pe 1 iulie, Vidraru si Tudor Dumitru au raportat Bursei o detinere concertata de 18,192% din titlurile ELGS.

VIDEO Cel mai apreciat moment al Untold 2016: Armin van Buuren a facut show trei ore si jumatate

DJ-ul olandez a intrat pe scena Untold la ora 2. 30 dimineata si a plecat la 6. 00, dupa trei ore si jumatate. Cei circa 80. 000 de fani aflati pe Cluj Arena au avut parte de cel mai bun moment al festivalului.

Galaxy Note7, in Romania: de unde poti cumpara cel mai nou telefon Samsung

Samsung Galaxy Note 7 este prezentat astazi in Romania. Un magazin online il are deja, iar operatorii telecom i-au anuntat deja disponibilitatea pe piata din Romania.

Samsung Galaxy Note 7, lansat oficial in Romania

Samsung Galaxy Note 7, cel mai nou telefon al coreenilor,a fost prezentat in mod oficial si in Romania. La doar cateva zile de la marele eveniment de prezentare, Samsung Galaxy Note 7 este lansat oficial si in Romania. Asacum era de asteptat, primul phablet din seria Note disponibil exclusiv in versiune Edge nu vine cu [].

LG V20 va veni cu avantaje importante in fata Galaxy Note 7

Dupa ce am fost partial dezamagiti de lipsa unor functii revolutionare sau modificarii impresionante de design introduse in Galaxy Note 7, LG V20 este telefonul in care ne punem toata speranta in aceasta toamna. in prima parte a anului, Samsung a incercat sa ne uimeasca cu al sau Galaxy S7, in timp ce LG a [].

Cat costa noul Galaxy Note 7 si de unde il poti achizitiona in Romania

De astazi, 9 august, primele stocuri de Samsung Galaxy Note 7 sunt disponibile la livrare pe platforma QuickMobile. ro . Astfel, romanii au posibilitate de a fi primii posesori din Europa al noului phablet varf de gama produs de Samsung. Pe eMag. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )