Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bun peste pentru saramura: caras gatit ca in Delta Dunarii

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun peste pentru saramura: caras gatit ca in Delta Dunarii

Cel mai bun peste pentru saramura. Iubitorii de peste gatit la gratar se pot bucura de aceasta reteta aromata de caras in saramura, asa cum se gateste pestele proaspat in Delta Dunarii. continuă pe Adevărul

Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10

Cei de la Apple s-au laudat ca au reinventat tabletele odata cu modelul iPad Pro, prezentat in urma cu o saptamana, dar se pare ca cei care vor o tableta mare cuun sistem de operare complet si nu unul de telefon, redimensionat) vor avea de unde alege. Stim ca Samsung urmeaza sa lanseze un gadget [] Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Apa buna de slabit, facuta in casa. E cel mai bun detoxifiant pentru organism

Stim ca este important sa bem cel putin doi litri de apa pe zi! Specialistii ne atrag insa atentia sa avem mare grija ce fel de apa consumam si ne-o recomanda pe cea alcalina. Suna. pretios si.

Cel mai bun mirrorless pentru video e si mai bun: Sony A7s II, lansat oficial

Sony are prima gama de camere foto mirrorless full frame, iar dintre acestea A7s s-a remarcat cel mai bine pentru videografi. Acum, noul model promite imbunatatiri semnificative.

Playfilm Maze Runner: The Scorch Trials e cel mai bun film cu zombi al anului

Maze Runner: The Scorch Trials Labirintul: incercarile focului) ruleaza in cinematografele din Romania. Noi am fost la avanpremiera, la Grand Cinema and More, si aceasta este recenzia noastra pentru el. Anul trecut am vazut un nou val de productii cinematografice bazate pe romane de succes. E o reteta care a functionat in trecut, iar Hunger [] Playfilm Maze Runner: The Scorch Trials e cel mai bun film cu zombi al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Costi Ionita a primit titlul de cel mai bun producator al anului in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 (FOTO)

Costi Ionita a fost premiat, pe 12 septembrie, in cadrul galei Big Apple Music Awards 2015 cu titlul de cel mai bun producator, informeaza click. ro. Romanul a fost recompensat de juriul de specialitate cu titlul de.

Italia vrea sa iNCHIDA cel mai mare centru pentru imigranti din Europa. Care este motivul

Guvernul de la Roma vrea sa inchida cel mai mare centru pentru imigranti din Europa, pe fondul problemelor din centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din Mineo Sicilia, sudul Italiei).

Viceprimarul Cornel Pieptea: CGMB se va intruni cel mai probabil marti pentru a desemna un viceprimar care sa preia atributiile primarului general

Viceprimarul Capitalei Cornel Pieptea a declarat ca, cel mai probabil, in cursul zilei de marti, Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) se va intruni pentru a desemna un viceprimar care sa preia.

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru pentru primirea imigrantilor

In timp ce premierul interimar elen a anuntat duminica deschiderea a doua noi centre de primire pentru migranti si refugiati, acumularea de probleme in centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din.

De ce nu avem parte de cel mai bun sex atunci cand iubim: Dragostea are un efect profund asupra sexului, dar nu mereu pozitiv

Cunoscutul sexolog britanic Tracey Cox explica de ce sexul cu persoana iubita nu este intotdeauna mai bun decat sexul bazat exclusiv pe atractie fizica.

Acesti oameni au testat un iPhone vechi de opt ani si l-au crezut mai bun decat iPhone 6s

Abia pe 25 septembrie va fi disponibil iPhone 6s, dar pana atunci cativa fani Apple au fost pusi sa descopere noul iPhone, fiindu-le prezentat insa un model iPhone 2G. Multi l-au crezut mai bun decat se asteptau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )