Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai bun mirrorless pentru video e si mai bun: Sony A7s II, lansat oficial

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun mirrorless pentru video e si mai bun: Sony A7s II, lansat oficial

Sony are prima gama de camere foto mirrorless full frame, iar dintre acestea A7s s-a remarcat cel mai bine pentru videografi. Acum, noul model promite imbunatatiri semnificative. continuă pe Adevărul

Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10

Cei de la Apple s-au laudat ca au reinventat tabletele odata cu modelul iPad Pro, prezentat in urma cu o saptamana, dar se pare ca cei care vor o tableta mare cuun sistem de operare complet si nu unul de telefon, redimensionat) vor avea de unde alege. Stim ca Samsung urmeaza sa lanseze un gadget [] Cel mai bun competitor pentru iPad Pro vine de la Samsung si va rula Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Playfilm Maze Runner: The Scorch Trials e cel mai bun film cu zombi al anului

Maze Runner: The Scorch Trials Labirintul: incercarile focului) ruleaza in cinematografele din Romania. Noi am fost la avanpremiera, la Grand Cinema and More, si aceasta este recenzia noastra pentru el. Anul trecut am vazut un nou val de productii cinematografice bazate pe romane de succes. E o reteta care a functionat in trecut, iar Hunger [] Playfilm Maze Runner: The Scorch Trials e cel mai bun film cu zombi al anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Italia vrea sa iNCHIDA cel mai mare centru pentru imigranti din Europa. Care este motivul

Guvernul de la Roma vrea sa inchida cel mai mare centru pentru imigranti din Europa, pe fondul problemelor din centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din Mineo Sicilia, sudul Italiei).

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru pentru primirea imigrantilor

In timp ce premierul interimar elen a anuntat duminica deschiderea a doua noi centre de primire pentru migranti si refugiati, acumularea de probleme in centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din.

De ce nu avem parte de cel mai bun sex atunci cand iubim: Dragostea are un efect profund asupra sexului, dar nu mereu pozitiv

Cunoscutul sexolog britanic Tracey Cox explica de ce sexul cu persoana iubita nu este intotdeauna mai bun decat sexul bazat exclusiv pe atractie fizica.

Cititul este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru sanatatea ta

Conform celor mai recente studii, doar 6 minute de citit iti pot reduce nivelul de stres cu 68%, mai mult decat orice alta activitate menita sa te relaxeze.

VIDEO. Cel mai tupeist hot din lume, in actiune

Acest hot a uimit pe toata lumea cu tehnica lui. Unii au comentat ca, probabil, e ceva in neregula cu victima - are probleme de vedere. in orice caz, tanarul poate lua oricand premiul pentru cel mai mare tupeist.

Yoko Ono realizeaza cel mai mare semn al pacii, pentru a-l aniversa pe John Lennon

Artista Yoko Ono vrea sa adune intre 6. 000 si 10. 000 de persoane in Central Park din New York, pe 6 octombrie, pentru a realiza cel mai mare semn al pacii, cu ocazia implinirii a 75 de ani de la nasterea muzicianului John Lennon, scrie nme. com.

Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant

O capsula Soyuz avand la bord trei astronauti, printre care Ghenadi Padalka, devenit, recent, omul care a petrecut cea mai indelungata perioada de timp in spatiu, a aterizat cu bine in stepele din Kazahstan, sambata dimineata, potrivit imaginilor transmise de televiziunea NASA. in capsula s-au aflat cosmonautul kazah Aidyn Aimbetov si astronautul danez Andreas Mogensen, [] Omul care a petrecut cel mai mult timp in spatiu s-a intors pe Pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO: Cum arata cel mai sofisticat satelit de observatie lansat de China

China a lansat, luni, cel mai sofisticat satelit de observatie al sau, Gaofen-9, care poate face fotografii cu o rezolutie de mai putin de un metru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )