Libnet.ro
UNICEF

13:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 IANUARIE Avans de 2,89% pentru OMV Petrom, pe fondul unui rulaj modest

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 IANUARIE Avans de 2,89% pentru OMV Petrom, pe fondul unui rulaj modest

Marcand o crestere de 2,89%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 10 - 17 ianuarie, actiunile grupului petrolier OMV Petrom reprezinta titlurile cu cea mai buna performanta din cadrul indicilor BET si BET-XT, pentru perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 IANUARIE SIF Oltenia - printre performerii de la BVB

Actiunile SIF Oltenia SIF5) au inregistrat o apreciere de 1,68%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 ianuarie, evolutie care plaseaza titlurile societatii de investitii financiare cu sediul in Craiova pe prima pozitie a randamentelor atat din indicele financiar BET-FI cat si din cel extins BET-XT, in perioada mentionata.

Simona Halep, reactie dupa victoria in fata lui Venus Williams: E cel mai bun meci al meu la acest turneu

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, ca meciul cu americanca Venus Williams a fost cel mai bun reusit de ea in acest an la Australian Open. Am facut.

A MURIT cel mai BATRAN barbat din lume

Cel mai batran barbat din lume, japonezul Masazo Nonaka, a murit, duminica la varsta de 113 ani, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres. Barbatul a murit in somn, in locuinta sa aflata in orasul.

HOROSCOP cu Urania pentru perioada 21-24 ianuarie. Racii isi reaseaza contractul de munca, Fecioarele intampina situatii alarmante

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 21-24 ianuarie. HOROSCOP RACintre 21 ianuarie, dupa ora 05:55, si zorii zilei de 23 ianuarie, Racii vor.

Horoscop pentru perioada 21 - 27 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii gandesc doar pe termen lung, Pestii beneficiaza de protectie astrala

HOROSCOP Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru saptamana 21-27 ianuarie pentru fiecare zodie. HOROSCOP BERBEC- o saptamana foarteimportanta inca din.

Horoscop pentru perioada 21 - 27 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii gandesc pe termen lung, Pestii beneficiaza de protectie astrala

HOROSCOP Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 previziunile astrale pentru saptamana 21-27 ianuarie pentru fiecare zodie. HOROSCOP BERBEC- o saptamana foarteimportanta inca din.

Calendar fiscal 2019 Saptamna plina pentru economie n perioada 21 - 25 ianuarie

Declaratiile care trebuie depuse pana pe 25 ianuarie vizeaza multe sectoare economice din Romania, conform agendei obligatiilor fiscale 2019 transmis de catre EY Romania. Astfel, pentru multe firme va fi o saptamana plina.

HOROSCOP cu Urania pentru perioada 22-24 ianuarie. Racii isi schimba rapid contractul de munca, Fecioarele intampina situatii alarmante

Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru toata perioada 22-24 ianuarie. HOROSCOP RACintre 21 ianuarie, dupa ora 05:55, si zorii zilei de 23 ianuarie, Racii vor d.

HOROSCOP URANIA pentru perioada 19 25 ianuarie 2019. Soarele si Mercur vor intra in zodia Varsatorului. Berbecii vor face calatorii, Gemenii invata sa se relaxeze

AstrologulURANIA prezinta horoscopul pentru perioada 19 25 ianuarie 2019. Soarele si Mercur vor intra in zodia Varsatorului. Iata cum vor fi influentate.

Halep, de neoprit: Simona a facut cel mai bun meci de la Australian Open si a spulberat-o pe Venus. Urmeaza Serena!

Simona Halep a fost intr-o forma devastatoare, la Melbourne, si nu i-a dat nicio sansa lui Venus Williams 36 WTA), obtinand o calificare lejera in optimi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )