Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 IANUARIE MedLife - apreciere pe fondul unui interes scazut in piata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 17 IANUARIE MedLife - apreciere pe fondul unui interes scazut in piata

BET-FI, cea mai buna evolutie din randul indicilor Actiunile MedLife M), unul dintre putinii emitenti de crestere de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) au bifat o creste de 7,04%, in raport cu moneda euro, in intervalul 10 - 17 ianuarie, avans ce plaseaza titlurile prestatorului de servicii medicale private pe prima treapta in topul randamentelor din indicele BET, referinta pietei noastre de capital, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

Acesta va fi cel mai bun Samsung S20: Ultra e monstrul specificatiilor

Samsung S20 ar urma sa fie prezentat pe 11 februarie. Pana atunci, e mai clar ce va avea Samsung S20 Ultra, versiunea premium care sa domine lumea telefoanelor pana la toamna. Pe baza.

Cooperarea in materia protectiei consumatorilor - din 17 ianuarie se aplica noi norme care sa protejeze consumatorii

Incepand din 17 ianuarie, noi norme se aplica in intreaga Uniune, pe baza actualului mecanism de cooperare privind protectia consumatorilor. Scopul noilor reglementari este de a imbunatati modul in care Comisia si autoritatile statelor membre pot colabora pentru a pune capat practicilor necorespunzatoare impotriva consumatorilor, de a le permite autoritatilor sa detecteze neregulile si sa ia masuri.

Stiai? Care este este cel mai vechi judet din Romania

Valcea este cel mai vechi judet din tara, dintre toate judetele Romaniei de la aceasta data, in prima luna a anului 2020 implinimd 628 de ani de atestare documentara.

Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl. Iata ce studii trebuie sa ai

Lidl Discount SRL cu o cifra de afaceri de 7,7 miliarde lei, anul trecut, este unul din jucatorii importanti de pe piata de retail din Romania. De altfel este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl Istoria Lidl a inceput in .

Portretul psihologic complet al lui Gheorghe Dinca. Raportul final intocmit de cel mai bun profiler al Politiei Romane

Rechizitoriul intocmit pentru trimiterea in judecata a lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul rapirii, violarii si uciderii Alexandrei Macesanu si Luizei Melencu, contine si profilul psihologic intocmit de Dorin Dumitran, profilerul Politiei Romane care l-a determinat pe monstrul din Caracal sa recunoasca crimele cu lux de amanunte.

INTRE 13 SI 17 IANUARIE Banca Transilvania si-a rascumparat 3,74 milioane actiuni

Banca Transilvania TLV), emitentul cu cea mai mare lichiditate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), si-a rascumparat 3,743 milioane de actiuni, intre 13 si 17 ianuarie, pentru care a platit circa 9,83 milioane de lei, informeaza institutia de credit din Cluj, printr-un raport remis ieri operatorului pietei noastre de capital.

Serviciile de relatii cu clientii, considerate cel mai important aspect din experienta de consumator de 85% dintre clientii magazinelor de fashion

Circa 85% dintre clientii magazinelor de fashion considera ca asistenta si suportul oferite consumatorilor sunt cele mai importante aspecte in alegerea unui brand, arata studiul unei companii de IT. Un alt diferentiator puternic pentru branduri il reprezinta promotiile personalizate.

Budapesta, orasul european cu cel mai mare numar de calatori care merg cu metroul usor si tramvaiele clasice

Budapesta, Praga si Paris sunt orasele europene cu cei mai multi calatori in sistemele de metrou usor si tramvai clasic, arata un raport care mentioneaza ca, dupa anul 2000 un total de 70 de orase europene au re)deschis linii de tramvai sau de metrou usor. Raportul este realizat de International Association of Public Transport UITP).

Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Francezul Bernard Arnault, actionarul majoritar la LVMH, grupul de lux care detine marcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet Chandon si Tiffany Co, a devenit cel mai bogat om din lume , devansandu-l pe americanul Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, informeaza Forbes.

Cine este actorul din serialul Netflix Stranger Things care incaseaza cel mai mare salariu. Nu, nu e Eleven!

Odata cu revenirea Stranger Thingspe 4 iulie, nu ne putem abtine sa ne uitam inapoi la cat a crescut seria de la o emisiune TV web cu numere moderate pana la un fenomen international plin de suflete. Aveti nevoie de dovezi?Aruncati o privire lasalariul sezonului 3Stranger Things. Ce actor din serialul Netflix Stranger Things este .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )