Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 DECEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 DECEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand o crestere de 1,11%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 3 - 10 decembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET-FI, care a suferit o retragere de 1,29%, in aceeasi perioada de raportare. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 NOIEMBRIE - 6 DECEMBRIE Aurul - din nou in atentia investitorilor

Cotatia aurului a crescut cu 1,1%, in intervalul 29 noiembrie - 6 decembrie, pretul metalului pretios inregistrand deprecieri doar in doua din cele sase zile analizate, depasind astfel nivelul de 1. 240 de dolari/uncie, in conditiile in care, in perioada avuta in vedere, pietele de actiuni internationale s-au confruntat cu scaderi importante ale cotatiilor.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 NOIEMBRIE - 7 DECEMBRIE Impact Developer and Contractor, printre performerii bursei

Inregistrand o crestere de 3,56%, fata de moneda euro, actiunile Impact Developer and Contractor IMP) au urcat pe locul al treilea in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai bun sezon al Capricornului. Totul le merge perfect

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada excelenta. Totul le merge excelent si au noroc. HOROSCOP TAUR- Esti mai optimista ca niciodata. Desi nu ai avut un.

Cum faci cel mai bun cheescake rapid, fara coacere

Oricine viseza la o prajitura simpla, rapid de facut, dar sa fie si sanatoasa. Un cheescake fara coacere e o alegere potrivita pentru a satiface astfel de pretentii.

Cum faci cel mai bun cheesecake rapid, fara coacere

Oricine viseza la o prajitura simpla, rapid de facut, dar sa fie si sanatoasa. Un cheesecake fara coacere e o alegere potrivita pentru a satiface astfel de pretentii.

Cum alegem cel mai bun vin pentru masa de Craciun. Cat iti este permis sa bei de sarbatori

Un vin de calitate, bine ales, va face ca masa de Craciun sa fie o reusita. Pentru asta, specialistii au cateva recomandari simple.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 10 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 10 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Pesti - Daca pleci la drum, asigura-te ca ti-ai luat suficiente rezerve financiare, pentru ca s-ar putea sa fie calatorii mai costisitoare sau care sa.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 10 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 10 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Fecioara - Ai doua directii la dispozitie, dar niciuna nu-ti inspira mai multa incredere pentru a te decide rapid. Stai in cumpana, analizezi situatie p.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 10 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 10 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Leu - Din conflictele dintre generatii, vor avea castig de cauza cei tineri, pentru ca au alta viziune asupra lucrurilor si stiu sa-si argumenteze mai bin.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 10 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 10 DECEMBRIE 2018 pentru Zodia Berbec - Toate merg ca la carte azi, in ordine deplina, de parca cineva, mai presus de orice, orchestreaza toata aceasta actiune spre un scop.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )