Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum faci cel mai bun cheescake rapid, fara coacere

Adevărul Adevărul,
Cum faci cel mai bun cheescake rapid, fara coacere

Oricine viseza la o prajitura simpla, rapid de facut, dar sa fie si sanatoasa. Un cheescake fara coacere e o alegere potrivita pentru a satiface astfel de pretentii. continuă pe Adevărul

Cum faci cel mai bun cheesecake rapid, fara coacere

Oricine viseza la o prajitura simpla, rapid de facut, dar sa fie si sanatoasa. Un cheesecake fara coacere e o alegere potrivita pentru a satiface astfel de pretentii.

Traian Basescu: Cel mai bun moment pentru motiune a trecut (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca, din punctul sau de vedere, a trecut cel mai bun moment pentru ca opozitia sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului. Distanta e.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 NOIEMBRIE - 5 DECEMBRIE Banca Transilvania, locul al doilea in topul rentabilitatilor BVB

Actiunile Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), au marcat un avans de 4,81%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 28 noiembrie - 5 decembrie, clasandu-se astfel pe pozitia secunda in topul randamentelor de la bursa locala, in perioada mentionata, in contextul aprecierilor generalizate ale principalilor indici bursieri.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 NOIEMBRIE - 6 DECEMBRIE Aurul - din nou in atentia investitorilor

Cotatia aurului a crescut cu 1,1%, in intervalul 29 noiembrie - 6 decembrie, pretul metalului pretios inregistrand deprecieri doar in doua din cele sase zile analizate, depasind astfel nivelul de 1. 240 de dolari/uncie, in conditiile in care, in perioada avuta in vedere, pietele de actiuni internationale s-au confruntat cu scaderi importante ale cotatiilor.

MINISTRUL BRITANIC AL MUNCII: Acordul pentru Brexit al lui May, cel mai bun compromis

Ministrul britanic al Muncii, Amber Rudd, a declarat astazi ca acordul pentru Brexit al prim-ministrului Theresa May este singurul plan disponibil pentru a parasi Uniunea Europeana, iar daca acesta nu va trece de votul de marti, orice se poate intampla, inclusiv un nou referendum.

Cea mai ieftina garnitura. Cum faci cel mai bun piure de cartofi si ce se adauga in preparat ca sa iasa pufos

Preparat banal si ieftin, piureul de cartofi cere indemanare la prepare. Cea mai populara garnitura care insoteste o friptura se gateste perfect dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman. Pentru gospodinele care nu doresc sa dea gres cu acest preparat, Roman a publicat pasii retetei in cea mai recenta lucrare a gastronomiei romanesti, Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia).

Am 25 de ani si intr-o zi m-am trezit cu mama celui mai bun prieten al meu in fata usii. Era distrusa, plangea in hohote. Am luat-o in brate si apoi cel mai dement lucru din lume s-a intamplat

Un cititor al publicatiei britanice The Sun are mari probleme. Am 25 de ani si o stiu pe mama celui mai bun prieten al meu de-o viata, dar nu m-am gandit niciodata la ea in alti termeni. Pentru mine era.

VIDEO Skoda Scala, cum arata cel mai nou model al marcii din Cehia

Skoda a prezentat cel mai nou model al marcii, Scala, hatchback compact care inlocuieste Rapid in gama marcii si va fi lansat in prima parte din 2019. Skoda are 4,6% din piata auto a UE si a vandut 600. 000 de masini in zece luni.

Cum alegem cel mai bun vin pentru masa de Craciun. Cat iti este permis sa bei de sarbatori

Un vin de calitate, bine ales, va face ca masa de Craciun sa fie o reusita. Pentru asta, specialistii au cateva recomandari simple.

Cel mai batran miliardar din lumeare 100 de ani si inca merge la birou in fiecare zi. Care sunt motivele

La varsta de 100 de ani, cel mai batran miliardar din lume nu a renuntat la ideea de a merge la birou in continuare, in fiecare zi. El spune ca nu poate sa stea acasa, pentru ca se plictiseste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )