Libnet.ro
UNICEF

12:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 IUNIE Impact urca pe pozitia secunda in topul randamentelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 IUNIE Impact urca pe pozitia secunda in topul randamentelor

Cu un salt al cotatiei de 9,49%, in raport cu moneda euro, in intervalul 3 - 10 iunie, titlurile Impact Developer and Contractor IMP) au urcat pe pozitia secunda in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 IUNIE Impact urca pe pozitia secunda in topul randamentelor

Cu un salt al cotatiei de 9,49%, in raport cu moneda euro, in intervalul 3 - 10 iunie, titlurile Impact Developer and Contractor IMP) au urcat pe pozitia secunda in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MAI - 6 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand un salt de 10,38% in intervalul 30 mai - 6 iunie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o saptamana in care indicele financiar a raportat un avans de 4,84%, in special ca urmare a evolutiei puternic pozitiva a cotatiei FP, ce a atins un nou maximum istoric de 1,1 lei/titlu, la finalul intervalului analizat.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 31 MAI - 7 IUNIE Salt de 5,22% pentru actiunile Nuclearelectrica

Ieri a fost ultima zi in care s-au mai putut achizitiona titluri SNN pentru a beneficia de dividendul cu un randament de circa 10% Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 5,22%, in raport cu moneda euro, in intervalul 31 mai - 7 iunie, ocupand pozitia a treia in clasamentul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), intr-o miscare de continuare a trendintei ascendente pe care cotatia SNN a inceput sa o descrie inca din perioada martie - aprilie a acestui an.

Curs valutar BNR, luni, 10 iunie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, luni, 10 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7595 lei minim de 4,7487 si maxim [] .

Ce inseamna cand spargi o oglinda. De ce cred superstitiosii ca este cel mai rau lucru care ti se poate intampla

Chiar si cei mai putin superstitiosi tin aminte interpretarea sperstitiei atunci cand se sparge o oglinda. in aproape toate culturile, oglinda are o simbolistica aparte. Iata ce inseamna cand spargi o oglinda! Superstitii: Ce inseamna cand spargi o oglinda? Superstitiile arata ca oglinzile au doua puteri magice: aduc ghinion, dar pot purta si noroc. De [] .

HOROSCOP DRAGOSTE 10 IUNIE. Gemenii petrec o zi minunata cu persoana iubita, Taurii sunt pregatiti pentru fericirea in doi

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, luni 10 iunie 2019. O zi scaldata in energia norocoasa a lui Jupiter aflat acum in opozitie cu Soarele. Si cele mai ambitioase vise se pot implini.

Prognoza meteo pentru luni, 10 iunie. De cand scapam de ploi

Luni, 10 iunie, instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata in regiunile sudice si estice, precum si in zona de munte. Mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari, averse ce vor avea si car.

HOROSCOP 10 IUNIE. Taurii trebuie sa reflecte la ce isi doresc cu adevarat, Berbecii au o zi minunata

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 10 IUNIE 2019; astazi este o zi scaldata in energia norocoasa a norocosului Jupiter care este retrograd si in opozitie cu Soarele acum. Cele mai ambitioase vise.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 10 iunie. Taurii trebuie sa aleaga iubirea, Berbecii sunt nevoiti sa se faca utili pentru ceilalti

Iata pentru LUNI 10 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 10 iunie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii obtin rezultate excelente. Balantele sunt atente la detalii

Camelia Patrascanu a pezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 10 iunie. Harnicie azi si rezutlate exceptionale, ata prin abilitatile noastr si daca suntem atenti la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )