Libnet.ro
UNICEF

00:07

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MAI - 6 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 30 MAI - 6 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand un salt de 10,38% in intervalul 30 mai - 6 iunie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o saptamana in care indicele financiar a raportat un avans de 4,84%, in special ca urmare a evolutiei puternic pozitiva a cotatiei FP, ce a atins un nou maximum istoric de 1,1 lei/titlu, la finalul intervalului analizat. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 MAI - 5 IUNIE ETF - BET Tradeville - pozitia secunda pe podiumul fondurilor de investitii

Beneficiind de un avans de 4,72%, in raport cu moneda euro, in intervalul 28 mai - 4 iunie, titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF) ocupa locul al doilea in clasamentul randamentelor fondurilor de investitii, in perioada mentionata.

Novak Djokovic, dupa eliminarea de la Roland Garros: Cand joci intr-un uragan, e greu sa produci cel mai bun tenis. Cele mai proaste conditii pe care le-am intalnit

Novak Djokovic 1 ATP) a fost eliminat de Dominic Thiem 4 ATP) in semifinalele de la Roland Garros, dupa un meci perturbat de vant si ploaie. Sarbul a rabufnit la conferinta de presa, criticand conditiile de joc de la Paris, mentionand ca au fost printre cele mai proaste pe care le-a intalnit. Totusi, liderul mondial nu a pus infrangerea pe seama conditiilor, recunoscand superioritatea adversarului.

Romanca ajunsa cel mai bun hairstylist al lumii in 2016. Am clienti care vin la salonul meu din SUA sau din Singopore

Declarata cel mai bun artist hairstylist al lumii in 2016, Sabou va inaugura, la Cluj,in aceasta vara, prima academie de hairstyling artistic din Romania. Academia va fi deshisa sub celebrulbrand francez Haute Coiffure Francaise, cel care da tonul coafurilor de lux in lume. La inceputul lunii mai,ea a organizat la Cluj, in premiera pentru Romania, show-ul de coafura de lux Haute Coiffure Francaise.

Ashleigh Barty, dupa succesul de la Roland Garros: S-au aliniat astrele si am putut sa joc cel mai bun tenis in cel mai bun moment

Sportiva australiana Ashleigh Barty, castigatoarea turneului de la Roland Garros, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca aceasta performanta a sa este ceva incredibil.

EUGEN TEODOROVICI: Un sistem mai bun de sanatate depinde fundamental de finantare

Realizarea unui sistem mai bun de sanatate in tarile in curs de dezvoltare depinde fundamental de finantare, iar un rol esential le revin ministerelor de Finante, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in cadrul reuniunii G20 de la Fukuoka, Japonia.

Teodorovici: Un sistem mai bun de sanatate in tarile in curs de dezvoltare depinde fundamental de finantare

Realizarea unui sistem mai bun de sanatate in tarile in curs de dezvoltare depinde fundamental de finantare, iar un rol esential le revin ministerelor de Finante, a declarat ministrul Finantelor Publice, Eugen.

VIDEO Microsoft va lansa pana la final de 2020 cel mai puternic Xbox de pana acum

Microsoft a anuntat ca pana la finalul anului viitor va lansa cea mai noua generatie a consolei Xbox. Brandul a fost lansat in 2001 si cel mai nou Xbox si-a facut debutul in 2013. Compania spune ca noul Xbox va avea putere de procesare de patru ori mai mare decat Xbox One X si ca va avea memorie mai mare si rezolutie mai buna.

Ce inseamna cand spargi o oglinda. De ce cred superstitiosii ca este cel mai rau lucru care ti se poate intampla

Chiar si cei mai putin superstitiosi tin aminte interpretarea sperstitiei atunci cand se sparge o oglinda. in aproape toate culturile, oglinda are o simbolistica aparte. Iata ce inseamna cand spargi o oglinda! Superstitii: Ce inseamna cand spargi o oglinda? Superstitiile arata ca oglinzile au doua puteri magice: aduc ghinion, dar pot purta si noroc. De [] .

Cine a fost cel mai bogat roman din toate timpurile. Se spune ca avea lichiditati in valoare de 9 tone de aur

Despre Ioan C. Mihail, cunoscut de toti ca Jean Mihail, se spune ca ar fi fost cel mai bogat roman din toate timpurile. Un lucru este cert. intre 1929 si 1933, in timpul marii crize economie, Jean Mihail a fost.

VIDEO INTERVIU Povestea romanului care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet: Toti avem o responsabilitate pentru cei din jur. Am vazut un vanzator de ulei de sarpe, un pseudo-tratament, care are propria emisiune tv

Cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, una dintre cele mai puternice miscari anti-vaccin de pe continent, mituri despre sanatate care circula liber pe internet, dar si in emisiunile tv - precum vindecatori cu palmele, uleiul de sarpe sau miraculosul curatitor de colon vindeca orice boala. in fiecare dimineata ni se spune horoscopul, cand se stie inca de la anul 1. 800 ca horoscopul are zero influenta asupra vietii pe pamant, spune, intr-un interviu pentru HotNews. ro, Ovidiu Covaciu, romanul care lupta impotriva miturilor legate de sanatate si care a fondat cel mai mare grup pro-vaccinare de pe internet, nu doar din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )