Libnet.ro
UNICEF

17:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 IUNIE Salt de 16% pentru Bitcoin

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 IUNIE Salt de 16% pentru Bitcoin

Cotatia criptovalutei Bitcoin a marcat un salt de 16,11%, in intervalul 11 - 18 iunie, intr-o miscare de continuare a tendintei ascendente pe care cea mai importanta moneda digitala din lume a inceput sa o dezvolte din luna aprilie a acestui an, dupa ce, la finalul lui 2018, pretul criptomonedei testase un minim de circa 3. 250 de dolari, conform datelor prezentate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 10 - 14 IUNIE BET-FI - singurul indice in crestere, dintre cei analzati

Indicele sectorului financiar BET-FI, ce include in structura sa cele cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a urcat cu 0,7%, in intervalul 10 - 14 iunie, fiind singurul cos de actiuni dintre cele analizate care s-a apreciat, in perioada mentionata.

Claudia s-a indragostit de cel mai bun prieten al sau. Eram la o plimbare cand mi-a propus ceva. Am incremenit cand am aflat. Apoi s-a intamplat ceva si mai greu de suportat. Mi-a afectat intreaga viata

Claudia s-a indragostit de cel maibun prieten al sau, insa nu s-a gandit nici macar o secunda ce ar putea ascunde acesta. La varsta de doar 13 ani, Claudia a trait pe propria piele o.

Avem un nou HAGI: Un pusti roman face senzatie la Real Madrid si a obtinut titlul de cel mai bun jucator din Spania la Under 10 in sezonul recent incheiat (FOTO)

Nationala de tineret a Romaniei a debutat cu un rezultat senzational la Campionatul European de tineret sub 21 de ani, invingandu-i pe croati cu 4-1. Majoritatea jucatorilor au trecut pe la Academia lui Gica.

Marii castigatori ai galei MTV Movie TV Awards: cel mai bun film si cel mai bun serial VIDEO

Lungmetrajul Avengers: Endgame si serialul Game of Thrones sunt marii castigatori ai galei MTV Movie TV Awards, care a avut loc in Santa Monica.

Salvini: Italia vrea sa fie cel mai solid partener al SUA, intr-o perioada in care institutiile europene sunt fragile

Italia este cel mai de incredere partener al Statelor Unite din Europa, a sustinut vicepremierul italian Matteo Salvini, dornic sa proiecteze imaginea unui om de stat puternic in timpul unei vizite la Washington, relateaza Reuters.

Prognoza meteo pentru marti, 18 iunie. Vremea se schimba radical

Marti, 18 iunie, vremea va fi in general instabila in cea mai mare parte a tarii, iar local indeosebi in regiunile sud-estice va fi si calduroasa, cu disconfort termic ridicat. Vor fi.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Leu

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Leu -Nimeresti, pur si simplu, intr-un mediu tensionat in care energiile sunt descatusate aiurea, fara un motiv anume. Ai avea mai mult de castigat.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 18 IUNIE 2019 pentru Zodia Rac -Trebuie sa-ti ajustezi modul de a te adresa celor din jur in functie de relatia pe care o ai cu acestia. Ai grija cum vorbesti cu cineva drag,.

Curs valutar BNR, marti, 18 iunie: cat costa euro la casele de schimb valutar

Banca Nationala a Romaniei a afisat, marti, 18 iunie, noi cotatii la principalele valute. Noile cotatii sunt indicate pe site-ul oficial BNR si sunt valabile pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Dolar 1 dolar = 4,2241 lei in crestere cu 0,0342) Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7249 lei .

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MARTI 18 iunie 2019. Energii puternice si contradictorii

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, MARTI 18 IUNIE 2019. Sentimente suprimate pot iesi la suprafata si nu iti dai seama de ele pana cand nu te ia gura pe dinainte si scapi porumbelul. Poti da vina pe.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )