Libnet.ro
UNICEF

10:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 APRILIE Crestere de 1,82% pentru BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 APRILIE Crestere de 1,82% pentru BET

Indicele BET, referinta bursei bucurestene, a urcat cu 1,82%, in intervalul 4 - 11 aprilie, perioada in care principalul cos de actiuni al pietei noastre de capital a marcat exclusiv cresteri ale cotatiei reusind sa ajunga in preajma nivelului de dinainte de anuntul OUG 114/2018, incheind sedinta din 11 aprilie la 8. 328,02 de puncte. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 APRILIE Transgaz urca pe podiumul randamentelor de la BVB

Inregistrand o crestere a cotatiei de 5,14%, in intervalul 3 - 10 aprilie, in raport cu moneda euro, actiunile Transgaz TGN) reprezinta titlurile cu a doua cea mai buna evolutie din randul emitentilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Baschet: Mike Budenholzer (Milwaukee Bucks), desemnat cel mai bun antrenor al sezonului in NBA

Mike Budenholzer Milwaukee Bucks) a fost desemnat, sambata, cel mai bun antrenor al sezonului 2018-2019 de catre asociatia antrenorilor din Campionatul profesionist nord-american de baschet NBA), informeaza AFP.

VIDEO: Cel mai frumos aeroport din lume inaugureaza o fantana gigant

Changi Airport din Singapore este considerat a fi cel mai frumos aeroport din lume. Acest statut va deveni si mai cimentat cand, pe 17 aprilie, va deschide oficial o atractie indoor incredibila Jewel.

Roger Federer a doborat inca un record: L-a intrecut pe Agassi si a devenit jucatorul care a stat cel mai mult in top 10 ATP

Marele campion elvetian Roger Federer a mai doborat un record in aceasta saptamana, devenind jucatorul care a stat cel mai mult in top 10 ATP, cu un total 1. 020 de saptamani. Pana acum, recordul era detinut de americanul Andre Agassi, cu 1. 019 saptamani.

Rares Bogdan: Tudorel Toader e un INFRACTOR cu staif, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic BOLSEVIC din Parlament

Tudorel Toader e un infractor cu staif, Calin Popescu Tariceanu este un infractori de tip pedigre, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic bolsevic din Parlament, a declarat Rares Bogdan, la o intalnire cu.

Topul oraselor recomandate de Lonely Planet, cel mai bun ghid de calatorii din lume, pentru vacantele din 2019

Renumita publicatie de turism Lonely Planet a realizat topul oraselor care ar trebui incluse de turisti pe lista destinatiilor in 2019.

LOTO 6/49. Avem numerele extrase joi 11 aprilie 2019. Numere BIZARE la Joker!

LOTO 6 din 49 din 11 aprilie2019. 8, 10, 4, 49, 45, 27 Loto 5 din 40 din 11 aprilie 2019. 14, 26, 1, 36, 18, 39 Joker din 11 aprilie2019.

Explozie la statia de metrou Piata Romana. Cum s-a desfasurat cel mai mare exercitiu medical NATO

Mii de militari NATO au venit in Romania pentru a lua parte la simularea celui mai mare exercitiu medical NATO. Doua explozii au avut loc la statia de metrou Piata Romana din capitala. Doua garnituri au fos.

Incendiu la catedrala Notre Dame. Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

Incendiu la catedrala Notre Dame. De ce nu s-a intervenit cu apa! Avertismentul unui specialist: Nu flacarile sunt cel mai mare pericol!

Incendiul de la catedrala Notre Dame ar putea sa nu fie, paradoxal, cel mai mare pericol. in schimb, apa folosita pentru stingerea incendiului ar putea provoca pagube mai mari. Javier Ribera Blanco, profesor de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )