Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO: Cel mai frumos aeroport din lume inaugureaza o fantana gigant

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VIDEO: Cel mai frumos aeroport din lume inaugureaza o fantana gigant

Changi Airport din Singapore este considerat a fi cel mai frumos aeroport din lume. Acest statut va deveni si mai cimentat cand, pe 17 aprilie, va deschide oficial o atractie indoor incredibila Jewel. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Cel mai mare avion din lume a efectuat primul sa zbor. La ce va fi folosita aeronava cu o anvergura a aripilor de 117 metri

Cel mai mare avion din lume din punct de vedere al anvergurii aripilor a efectuat primul sau zbor, informeaza bbc. com.

Cel mai mare avion din lume a decolat si provocarile abia acum incep

Stratolaunch e cel mai mare avion din lume, judecat dupa latime. Iar acum tocmai a decolat in primul test de acest tip. Stratolaunch este un avion cu o latime a aripilor de117 metri si.

FOTO VIDEO Cel mai mare avion din lume, Stratolaunch, a efectuat primul zbor de test

Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, cu doua fuselaje si sase motoare similare celor de pe Boeing 747, a efectuat sambata primul zbor de test, in California, deasupra desertului Mojave, informeaza AFP.

Cel mai mare avion din lume, Stratolaunch, a efectuat primul zbor de test FOTO VIDEO

Stratolaunch, cel mai mare avion din lume, cu doua fuselaje si sase motoare similare celor de pe Boeing 747, a efectuat sambata primul zbor de test, in California, deasupra desertului Mojave, informeaza AFP.

Un caine din Romania, cel mai frumos din lume pentru rasa lui VIDEO

Boss Phantom, un mastiff tibetan al unui pasionat de caini din aceasta rasa, din Sangeorgiu de Mures, este cel mai frumos reprezentant din lume al acestei rase, potrivit stirileprotv. ro.

Top 10 cele mai bune spitale din lume

Topul celor mai bune spitale din lume cuprinde clinici din 11 state, dintre care 4 se afla in Europa: Germania, Franta, Marea Britanie si Elvetia. Studiul intreprins de cei de la Newsweek s-a bazat pe mai multe date, printre care recomandarile.

Conspiratii. Asasinii, cea mai temuta organizatie din lume

Ana Maria Bujor si Alexandru Ganci au vorbit in editia de sambata a emisiuniii Conspiratii despre cea mai temuta organizatie din lume, asasinii de la care se spune ca au pornit toate societatile secrete.

Cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, lansata pentru prima cursa comerciala

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, detinuta de miliardarul Elon Musk, a fost lansata cu succes pentru prima cursa comerciala, in noaptea de joi spre vineri, de la Centrul spatial Kennedy din Florida, SUA, scrie Mediafax, citand Reuters.

Rares Bogdan: Tudorel Toader e un INFRACTOR cu staif, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic BOLSEVIC din Parlament

Tudorel Toader e un infractor cu staif, Calin Popescu Tariceanu este un infractori de tip pedigre, iar Eugen Nicolicea este cel mai toxic bolsevic din Parlament, a declarat Rares Bogdan, la o intalnire cu.

VIDEO Catedrala Notre Dame din Paris, in flacari. Ce s-a intamplat cu cel mai vizitat obiectiv din Franta

Catedrala Notre Dame din Paris, in flacari, anunta postul de televiziune CNN. Incendiul a izbucnit la ora locala 18. 50 ora Romaniei). Mai multi localnici si turisti au publicat pe Facebook si Twitter fotografii cu monumentul cuprins de flacari. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru stingerea focului. Un groaznic incendiu a [] .

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )