Libnet.ro
UNICEF

17:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 DECEMBRIE Crestere de 2,55% pentru Electromagnetica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 DECEMBRIE Crestere de 2,55% pentru Electromagnetica

Marcand o apreciere de 2,55%, in raport cu moneda euro, in intervalul 5 - 12 decembrie, actiunile Electromagnetica ELMA) se situeaza pe pozitia a treia in topul rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 DECEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Marcand o crestere de 1,11%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 3 - 10 decembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar BET-FI, care a suferit o retragere de 1,29%, in aceeasi perioada de raportare.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 DECEMBRIE Clasamentul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 4 - 11 decembrie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in contextul in care doar noua dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au consemnat aprecieri ale cotatiei.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 NOIEMBRIE - 7 DECEMBRIE Impact Developer and Contractor, printre performerii bursei

Inregistrand o crestere de 3,56%, fata de moneda euro, actiunile Impact Developer and Contractor IMP) au urcat pe locul al treilea in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai bun sezon al Capricornului. Totul le merge perfect

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada excelenta. Totul le merge excelent si au noroc. HOROSCOP TAUR- Esti mai optimista ca niciodata. Desi nu ai avut un.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cel mai bun sezon al Capricornului. Totul le merge absolut perfect

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada excelenta. Totul le merge excelent si au noroc. HOROSCOP TAUR- Esti mai optimista ca niciodata. Desi nu ai avut un.

Fiu de chirurg, condamnat la 23 ani de inchisoare pentru crima. Si-a ucis cel mai bun prieten cu bestialitate, aplicandu-i peste 20 de lovituri de ciocan in cap

Fiul unui cunoscut chirurg oradean a fost condamnat vineri, 14 decembrie, la 23 ani si 8 luni de inchisoare, tanarul de 28 de ani fiind acuzat ca si-a omorat cu bestialitate cel mai bun prieten, aplicandu-i peste 20 de lovituri cu ciocanul in cap.

Horoscop 12 decembrie 2018: Gemenii sunt romantici, Balantele au nevoie de o pauza

Horoscop 12 decembrie Berbec Pentru perioada imediat urmatoare, colaborarile sunt cheia succesului. Veti fi mai buni, mai rapizi si mai puternici daca veti observa cu atentie ce se intampla in jur si apoi.

ANALIZA 2018, prin racheta Simonei Halep. Ce a reusit sa faca Simona Halep in cel mai bun an al carierei

Romanca a reusit un an formidabil, cu multe performante, chiar daca finalul sezonului a fost umbrit de o accidentare care i-a dat mari batai de cap.

HOROSCOP 12 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele lucreaza bine si au rezultate. Leii repara ce au stricat

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 12 decembrie. Berbec - e foarte posibil sa fie pusi pe distractii astazi sau sa vina cu solutii mai putin neasteptate cu.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru 12 decembrie. Taurii trebuie sa priveasca in sine pentru solutii, Gemenii au gasit deja solutiile

Iata pentru MIERCURI 12 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )