Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 AUGUST Avans de 6,63% pentru Socep

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 AUGUST Avans de 6,63% pentru Socep

Compania a raportat un profit net de 17,4 milioane de lei, pentru primul semestru al anului, cu 174% mai mare decat cel de la jumatatea anului 2018 Cu o apreciere a cotatiei de 6,63%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 august, actiunile operatorului portuar Socep Constanta SOCP) se situeaza pe pozitia a doua in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 AUGUST IAR Brasov -- printre performerii de la BVB

Profit de aproape 36 milioane de lei, in primul semestru al anului curent, cu 15% mai mare decat cel obtinut in intregul an 2018 * Randament total de 48% pentru actiunea IARV, de la inceputul lui 2019 Impulsionate de rezultatele financiare publicate de companie pentru primele sase luni ale anului curent, actiunile producatorului de elicoptere IAR Brasov IARV), ce au cunoscut un avans de 13,32%, in intervalul 12 - 19 august, au urcat pe treapta a doua in topul titlurilor cu cele mai mari randamente de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 AUGUST SIF Muntenia - singurul emitent in crestere din BET-FI

Avans de 4,42% pentru Nuclearelectrica Actiunile SIF Muntenia SIF4) au urcat cu 0,93%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 august, fiind singurele titluri in crestere din cadrul indicelui BET-FI, a carui cotatie a coborat cu 1,22%, in intervalul avut in vedere.

Cel mai bun prieten al criminalului de la Sapoca, marturii surprinzatoare: El nu era asa. Medicii i-au dat ceva prea puternic

Prietenul lui cel mai bun era un barbat de 23 de ani. Acesta stia ca Nicolae mai facea crize de epilepsie si il insotea la lucrari prin sat, ca sa aiba grija de el. Potrivit Libertatea, ll crede ca de.

Nicolae Stanciu, inainte de CFR vs Slavia Praga: Dan Petrescu e cel mai bun antrenor din Liga 1

Romanul celor de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a plecat alaturi de colegii sai spre Romania, acolo unde echipa sa va juca turul play-off-ului Ligii Campionilor cu CFR, meciul fiind programat marti, de la ora 22:00 LiveText pe HotNews. ro).

MACRO NEWSLETTER-20 August 2019

Indicele ZEW al increderii investitorilor in economia Germaniei a scazut semnificativ peste asteptari in august 2019, cu 19,6 puncte, pana la -44,1 puncte, cel mai redus nivel din decembrie 2011, pe fondul unei scaderi peste asteptari a indicelui situatiei curente, pana la -13,5 puncte, de la -1,1 puncte in luna precedenta. Indicele increderii la nivelul zonei euro a scazut cu 23,3 punc-te, pana la -43,6 puncte, pe fondul unei scaderi cu 3,9 puncte a indicelui situatiei curente, pana la -14,5 puncte. Sursa: ZEW) .

CALENDAR ORTODOX 20 AUGUST. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Proroc Samuel a trait cu 1000 de ani inainte de Intruparea Domnului. Fiu al lui Elcana si al prorocitei Ana, a fost ultimul judecator al evreilor. Precizam ca s-a nascut in perioada.

Curs valutar BNR marti, 20 august. Cat costa azi euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei indica azi, 20 august, un nou curs valutar pentru toate cotatiile. Afla variatiile pozitive si negative ale monedelor de circulatie si vezi la orele 13:00 de ce schimbari are parte Indicele ROBOR! Curs valutar BNR marti, 20 august Banca Nationala a Romaniei va urma sa stabileasca si sa comunice noul curs .

VREMEA 20 AUGUST. Cer senin in cea mai mare parte a tarii. Unde vor cadea ploi de scurta durata?

Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin si doar in zonele montane vor fi unele innorari dupa-amiaza cand, izolat se vor semnala ploi de.

HOROSCOP 20 AUGUST. Fecioarele isi tin emotiile sub control, Taurii sunt inspirati

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 20 AUGUST; cu asa de multa energie a zodiei Fecioarei manifestata prin mai multe planete pe care Fecioara le gazduieste si le va gazdui, astazi combinam.

HOROSCOP DRAGOSTE 20 AUGUST. Varsatorii petrec o seara placuta cu jumatatile lor, Gemenii au o relatie de cuplu favorizata de stele

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 20 AUGUST. Energia planetelor din Fecioara se combina cu energia Lunii in Berbec. Luna in Berbec este Luna inceputurilor. Ea adauga culoare si straluci.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )