Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 FEBRUARIE Electrica - printre performerii de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 FEBRUARIE Electrica - printre performerii de la BVB

Cu un avans de 7,21%, in raport cu moneda unica europeana, in intervalul 6 - 13 februarie, actiunile Electrica EL) sunt printre cele mai performante de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), avand cea mai mare apreciere din structura indicilor BET si BET-XT, care au urcat cu 3,16% si 2,96%, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 FEBRUARIE Conted - plus 28%, pe fondul lansarii ofertei de preluare

Actiunile producatorului de textile Conted Dorohoi CNTE), a caror cotatie s-a apreciat cu 28,07%, in intervalul 4 - 11 februarie, au urcat pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pentru perioada mentionata, in conditiile in care, in data de 6 februarie, emitentul a anuntat ca Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat oferta publica de preluare obligatorie a actionarului majoritar al companiei, Hamidi Haissam.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 FEBRUARIE Topul rentabilitatilor de la BVB, dominat de titluri cu lichiditate redusa

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 5 - 12 februarie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatiile mari de pret.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 FEBRUARIE Bitcoin - apreciere de 6,8%

Moneda digitala Bitcoin a marcat o crestere de 6,8%, in intervalul 1 - 8 februarie, depasind pragul de 3. 700 de dolari, intr-o miscare de revenire de la la nivelul de circa 3. 430 de dolari, cea mai scazuta cotatie a criptomonedei atat din intervalul analizat, cat si de la inceputul anului, potrivit datelor furnizate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

Amatorism la varful organizatiilor. Cum arata prapastia dintre cel mai bun si cel mai slab management

Realitatea organizatiilor de astazi demonstreaza ca exista un management bun, competent, care reuseste sa dezvolte o organizatie de incredere, care obtine performante, capabila sa se autodepaseasca si un managament rau, incompetent, inadaptat,.

Amatorism la varful organizatiilor. Cum arata prapastia dintre cel mai bun si cel mai slab management

Realitatea organizatiilor de astazi demonstreaza ca exista un management bun, competent, care reuseste sa dezvolte o organizatie de incredere, care obtine performante, capabila sa se autodepaseasca si un managament rau, incompetent, inadaptat,.

De ce s-au despartit Naomi Osaka si Sasha Bajin in cel mai bun moment al carierei lor

Liderul mondial din tenisul feminin, Naomi Osaka, si antrenorul anului trecut, Sasha Bajin, nu mai formeaza o echipa.

webPR: Romnia participa la cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume - Global Legal Hackathon Romania

Cei care vor sa-si puna codul la bataie pentru un sistem juridic romanesc mai bun si mai aproape de actualitatea tehnologica a secolului 21, au aceasta ocazie la Global Legal Hackathon, cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume, eveniment care va avea loc in perioada 22-24 februarie 2019 la Bucuresti si, simultan, in alte 20 de tari. Global Legal Hackathon Romania este gazduit si organizat de societatea de avocatura Hristescu si Asociatii. Echipele vor fi alcatuite din programatori, oameni din domeniul juridic, avocati/juristi si antreprenori. impreuna, vor cauta sa gaseasca solutii tehnice pentru rezolvarea problemelor care afecteaza eficienta si promptitudinea actului juridic.

VREMEA. Prognoza meteo 13 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 13 februarie, valorile termice se vor situa in jurul mediilor caracteristice perioadei in cea mai mare parte a tarii, doar usor mai coborate in centru, iar noaptea si in sud. Vor fi.

CALENDAR ORTODOX, 13 FEBRUARIE. Ce sfant mare sarbatorim astazi

In aceasta luna, ziua a treisprezecea, pomenirea preacuviosului parintelui nostru Martinian. Preacuviosul Martinian a fost din Cezareea.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 13 februarie. Berbecii trebuie sa urmeze regula de aur, Taurii trebuie sa invete sa fie rabdatori

Iata pentruMIERCURI 13 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1962 seconds )