Libnet.ro
UNICEF

05:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 IANUARIE Digi Communications, printre performerii de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 6 - 13 IANUARIE Digi Communications, printre performerii de la BVB

Actiunile Digi Communications NV DIGI) au avut o crestere de 3,33%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 ianuarie, ceea ce plaseaza titlurile operatorului de telecomunicatii pe prima treapta in topul aprecierilor din BET, indicele principal al Bursei de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 3 - 10 IANUARIE SIF Oltenia - printre performerii de la BVB

Societatea va demara o oferta publica de rascumparare pentru maxim 38,39 milioane de actiuni, la pretul de 2,75 leiunitate Impulsionate de oferta publica de ras-cumparare de actiuni pe care societatea o va incepe joi, 16 ianuarie, actiunile SIF Oltenia SIF5), ce au urcat cu 3,92%, in raport cu moneda euro, in intervalul 3 - 10 ianuarie, reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din indicii BET-FI si BET-XT, in perioada amintita.

Cel mai bun argument sa ai un copil bilingv: de ce sa-l inveti o limba straina, de mic

Din ce in ce mai multi parinti fac un efort pentru a-si invata copiii o limba straina, iar beneficiile sunt spectaculoase. De ce ar trebui sa faci la fel? Un studiu recent atrage atentia asupra copiilor bilingvi. Acestia au varste mai mult sau mai putin fragede si sunt capabili sa vorbeasca cel putin o limba .

Eroul Zilei. Andrei Margeloiu, declarat cel mai bun student in Anglia

A fost declarat cel mai bun student din Anglia, dar in Romania nu a fost apreciat pentru performantele sale, ba chiar a fost complet ignorat.

Lista castigatorilor premiilor Critics Choice 2020: cel mai bun film si cei mai buni actori

Once Upon a Time. in Hollywood, regizat de Quentin Tarantino, a fost desemnat cel mai bun film la gala Critics Choice Awards de duminica, unde Fleabag si Succession au fost alese cele mai bune seriale.

Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, revine la Antena 3

Din 13 ianuarie cel mai urmarit talk-show din Romania se intoarce.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 13 ianuarie. Fecioarele trebuie sa fie creative, Scorpionii sunt puternici

Iata pentru LUNI 13 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu.

HOROSCOP DRAGOSTE 13 IANUARIE. Gemenii se pregatesc pentru o seara minunata alaturi de persoana iubita, Balantele sunt intr-o dispozitie fierbinte

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, luni 13 ianuarie 2020. Nu este deloc o zi de luni ca oricare alta. Dupa evenimentul monumental de ieri ce a mai avut loc acum 500 ani apropierea totala intre Saturn si Pluto in Capricorn si startul dat de cele doua pentru formarea unei lumi noi astazi Soarele aflat tot in Capricorn vine in aliniere cu cei doi mari grei. Prezenta Soarelui este un start oficial pentru ceva nou.

HOROSCOP 13 IANUARIE. Taurii trebuie sa-si urmeze intutia, Leii vor sa se relaxeze

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 13 IANUARIE 2020; nu este deloc o zi de luni ca oricare alta. Dupa evenimentul monumental de ieri ce a mai avut loc acum 500 ani apropierea totala intre Saturn si Pluto in Capricorn si startul dat de cele doua pentru formarea unei lumi noi astazi Soarele aflat tot in Capricorn vine in aliniere cu cei doi mari grei. Prezenta Soarelui este un start oficial pentru ceva nou.

Curs valutar BNR luni, 13 ianuarie: Euro isi continua cresterea in raport cu leul

Banca Nationala a Romaniei BNR) afiseaza un curs valutar nou, in jurul orei 13:00, pentru luni, 13 ianuarie 2020. Cotatiile valutelor de circulatie internationala pot fi verificate de catre cei care vor vinde sau cumpara monedele. De asemenea, cei care au rate in alta moneda fata de cea nationala pot verifica daca exista sau nu .

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 13 ianuarie. Berbecii vor sa se simta iubiti, Pestii sunt plini de speranta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 13 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )