Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, revine la Antena 3

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, revine la Antena 3

Din 13 ianuarie cel mai urmarit talk-show din Romania se intoarce. continuă pe Antena3

Gaseste-o pe pisica lui FULGY! Primesti pe loc 2000 de dolari. Cel mai CAUTAT animalut din Romania apartine CLEJANILOR (FOTO)

Drama in familia Clejanilor, chiar din primele zile ale anului. Fulgy, fiul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani, a postat vineri dimineata un anunt pe retelele de socializare.

Cel mai trist episod din viata Cristinei Topescu: O experienta care, cu siguranta, a avut un rol capital in traseul meu ulterior. in cel interior, de om

Jurnalista Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Vedeta a povestit in urma cu ceva timp, la Antena 3, cel mai trist si traumatizant episod din viata sa.

VIDEO Cel mai mare radiotelescop din lume a fost inaugurat in China. FAST are un diametru de 500 de metri si va cauta semnale de viata extraterestra

Radiotelescopul FAST, telescop cu apertura sferica de 500 de metri si cel mai mare din lume, a inceput sambata dupa trei ani de teste sa opereze oficial in provincia de sud-est chineza Guizhou, potrivit presei locale, citata de EFE si Agerpres.

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Cine este pensionarul cu mii de euro

Cea mai mare pensie in Romania pe anul trecut a fost de 73. 890 de leiluna.

Cel mai puternic politician din Belgia, prins in razboiul drogurilor din Antwerpen

Primarul orasului Antwerpen, Bart de Wever, este sub asaltul extremei-drepte din cauza razboiului impotriva drogurilor din orasul care gazduieste al doilea cel mai mare port din Europa.

Momentul in care a erupt al doilea cel mai inalt vulcan din Mexic, situat la doar cativa zeci de kilometri de capitala. Si cum s-a vazut momentul din satelit (VIDEO)

Vulcanul Popocatepetl, din Mexic, a erupt joi, aruncand in aer o coloana de cenusa si roci ce s-a inaltat pana la o altitudine de 3. 000 de metri. Popocatepetl este un vulcan activ situatiat la aproximativ.

Cel mai citit poet de azi al limbii spaniole si Leresti, cel mai frumos loc din lume

In urma cu doar doua zile si-a incheiat o scurta vacanta de Craciun si de Anul Nou, dupa 17 ani, la bunici, la Leresti, in Arges, Miguel Gane, cel care este considerat azi poetul cel mai citit al limbii si literaturii spaniole contemporane, incepand cu Madridul si continuand cu Peru, cu Panama, cu Chile, cu Costa Rica, cu Columbia, cu Ecuador, Bolivia, Guatemala.

Cum va arata capitala unuia dintre cele mai sarace judete din Romania. Suma fabuloasa care va fi investita

Capitala celui mai nordic judet din Romania isi va schimba total fata si va deveni unul dintre cele mai moderne orase cu ajutorul fondurilor europene. Autoritatile din Botosani au reusit sa obtina 7 milioane de euro pentru asfaltari, trotuare, reabilitare scoli, in general infrastructura si peisagistica.

La ce liceu invata Selly si ce parere are despre educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania si-a expus parerea in ceea ce priveste educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii, insa el sustine ca acesta este adevarul. La ce liceu invata Selly? Ce crede Selly despre educatia din Romania: Mi se pare ca a fost o conducere foarte proasta Andrei .

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )